پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲

استاندار خراسان شمالی:

جانمایی مسکن ایثارگران خراسان شمالی به درستی انجام شود

جانمایی مسکن ایثارگران خراسان شمالی به درستی انجام شود

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: مسکن ایثارگران باید در مکانی مناسب و متناسب با شأن آنان جانمایی شود و ساخت این مسکن‌ها از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا حسین نژاد صبح شنبه در دیدار کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در جبهه اول مراجعات برای حل مشکلات خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران قرار دارد.

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر بهره مندی از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای به کارگیری فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران در سیستم‌های اداری، گفت: با هدف ایجاد اشتغال از ظرفیت بزرگ بخش خصوصی غافل نشویم.

وی افزود: اعتقاد دارم در بنیاد شهید استان‌ها باید معاونت اقتصادی با هدف بهره مندی از ظرفیت و پتانسیل فرزندان شهدا ایجاد شود تا با ایجاد اشتغال و با بهره مندی از ظرفیت تسهیلات صندوق عدالت و توسعه، پروژه‌های اقتصادی به آنان واگذار شود.

حسین نژاد با اعلام حمایت همه جانبه از سیاست گذاری تشکیل گروه‌های کاری متشکل از جامعه ایثارگران برای ایجاد صنایع کوچک در بخش‌های مختلف کشاورزی، اقتصادی، گردشگری و… در استان، گفت: این افراد می‌توانند در آینده به قطب‌های اقتصادی برای به کارگیری نیروی انسانی تبدیل شوند.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در خصوص مسکن ایثارگران استان، گفت: مسکن ایثارگران باید در مکانی مناسب و متناسب با شأن آنان جانمایی شود و ساخت این مسکن‌ها از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

کد خبر 5444982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha