پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۰۵

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

فعالان فرهنگی جهت گرامیداشت ۱۲ فروردین در پایتخت برنامه ریزی کنند

فعالان فرهنگی جهت گرامیداشت ۱۲ فروردین در پایتخت برنامه ریزی کنند

تهران- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با تاکید بر برگزاری جشن های مردمی طی اعیاد شعبانیه گفت: فعالان فرهنگی جهت گرامیداشت ۱۲ فروردین ماه در پایتخت برنامه ریزی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی پیش از ظهر شنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های یوم الله ١٢ فروردین که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و برخی فعالان مهدوی برگزار شد با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم نیمه شعبان گفت: به لطف الهی این مراسم به همت مردم عزیز و ولایتمدار همواره باشکوه فراوان برگزار شده و خواهد شد.

محمودی بر لزوم حمایت دستگاه‌ها و زمینه سازی فعالیت‌های مردمی تاکید کرد و افزود: علاوه بر برگزاری مراسم جشن در مساجد و هیئات مذهبی اجرای برنامه‌های متنوع و خدمات اجتماعی می‌تواند بر غنای این مراسم معنوی افزوده و موجبات رضایت حضرت ولی عصر (عج) را فراهم آورد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: اهدای خون و کمک به آزادی زندانیان غیرعمد و اهدای بسته‌های معیشتی و کمک به محرومین از جمله اقداماتی است که یقیناً رضایت آن حضرت را به همراه خواهد داشت.

وی احیای شب نیمه شعبان، نورافشانی همزمان با سردادن ندای لبیک یا مهدی، شاد پیمایی در روز جمعه به سوی میعادگاه‌های نماز جمعه، اجرای مسابقات فرهنگی، فضاسازی شهری، اجرای برنامه‌های جذاب در نمازهای جمعه، تولید محتواهای مناسب جهت فضای مجازی، برپایی سه شنبه‌های مهدوی، پویش‌های حال خوب و سلام بر مهدی را از دیگر برنامه‌های این عید بزرگ ذکر کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همچنین با تاکید بر اهمیت بزرگداشت یوم الله ١٢ فروردین گفت: نباید قرار گرفتن این روز مهم در تعطیلات نوروزی ما را از بزرگداشت آن غافل کند لذا باید همه دستگاه‌ها و فعالان فرهنگی جهت گرامیداشت این روز حماسی تلاش کنند و برای این مناسبت برنامه ریزی داشته باشند.

وی رأی تاریخی مردم به جمهوری اسلامی را ستودنی و به یاد ماندنی دانست و افزود: دستگاه‌ها برنامه‌های ویژه خود را به شورا اعلام نمایند.

کد خبر 5445049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha