پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۱۰

خالدان قهرمان مسابقات بین المللی تنیس تهران شد

خالدان قهرمان مسابقات بین المللی تنیس تهران شد

شاهین خالدان از ایران قهرمان دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی جوانان زیر 18 سال در تهران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات بین المللی جوانان تهران  که از هفته گذشته زیر نظر فدراسیون تنیس کشورمان و با حضور 64 تنیسور در جدول مقدماتی و 32 نفر در جدول اصلی از 7 کشور ایران ، امارات، قطر، هند، تایلند، کویت و آلمان در مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار شده بود، روزگذشته با قهرمانی شاهین خالدان در دیدار فینال انفرادی به پایان رسید.

دراین بازی خالدان جوان اصفهانی و آینده دار تنیس کشور موفق شد 2 بر یک حریف خود عبدالله حاجی از قطر را  شکست دهد.

در دیدار فینال بازی های دوبل نیز ترکیب دو نفره ایرانی محسن حسین زاده و شاهین خالدان علی رغم بازی زیبا 2 بر یک مغلوب حاجی قطری و عباس اماراتی شدند.

بدین ترتیب با کسب عنوان قهرمانی در بازی های انفرادی و نایب قهرمانی در دوبل برای جوانان آینده دار تنیس کشور روزهای خوبی پیش بینی می شود.

پیش از این و در 4 سال گذشته این مسابقات تنها انوشا شاه قلی و امید سوری موفق به کسب قهرمانی دراین رقابت ها شده بودند. مدیر برگزاری این مسابقات بر عهده فرشاد صفتی و سرداور بازی ها عادل برقعی از کشورمان بود. محسن حسین زاده ، کیارش سوری ، ارسلان محمدی و علی طاهری جزو چهره های موفق و آینده دار این رقابت ها به شمار رفتند.

کد خبر 544695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha