پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۵۲

مداحی در نشست خبری:

شانس موفقیت بانوان بیشتر از آقایان است / شطرنج در ایران راه خود را پیدا کرده است

شانس موفقیت بانوان بیشتر از آقایان است / شطرنج در ایران راه خود را پیدا کرده است

رئیس فدراسیون شطرنج با تاکید بر توانایی بانوان این رشته گفت: شانس موفقیت و کسب مدال آسیایی توسط بانوان بیشتر از آقایان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم مداحی که صبح امروز در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های گروهی شرکت کرده بود با بیان این مطلب افزود: بانوان شطرنج باز امسال در جریان برگزاری اولین دوره لیگ بانوان توانایی های خود را به اثبات رساندند و نشان دادند که درصورت وجود شرایطی حتی بیش از آقایان می توانند موفق باشند.

وی افزود: میزبان مسابقات قهرمانی آسیا تایید دیگری بر پتانسیل های موجود در بانوان است. به همین دلیل پیش بینی می شود بانوان ما دراین دوره از مسابقات نسبت به آقایان که باید از 27 شهریور در فیلیپین رقابت های آسیایی خود را شروع کنند، موفقیت های چشمگیر تری داشته باشند.

وی تصریح کرد: درهرحال مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان آسیا علاوه بر فرصت مدال آوری، به عنوان دیدارهای تدارکاتی مهم بانوان نیز محسوب می شود که خود را برای رقابت های داخل سالن ماکائو ( 12-5 آبان ) آماده می کنند.

رئیس فدراسیون شطرنج درادامه صحبت های خود با اشاره به موفقیت های اخیر ورزشکاران این رشته گفت: شطرنج در ایران راه خود را پیدا کرده و با آهنگ خوبی آن را ادامه می دهد. طوریکه از لحاظ مدال آوری هم اینک در رده سوم آسیا هستیم و به لحاظ قدرت تیمی نیز نسبت به سال 84 ، 8 پله صعود داشته ایم. ضمن اینکه شطرنجبازان با دربازی های انفرادی نیزعملکرقابل قبولی داشته اند.

وی تصریح کرد: درمجموع شطرنج بازان ایرانی در سطح آسیا و حتی جهان جایگاه خاصی پیدا کرده اند طوریکه مسئولان فدراسیون جهانی شطرنج ( Fide ) نیز به این نکته تاکید کرده اند و همین امر باعث شده درهرمیدان حریفان از بازیکنان ما ترس محسوسی داشته باشند.

مداحی با اشاره به تعامل ایجاد شده با شهرداری استان تهران خاطرنشان کرد: برای گسترش هرچه بیشتر شطرنج در تهران و طبق تعامل و مذاکراتی که با شهرداری داشته ایم قرار شده بزودی امکان انجام این ورزش فکری در تمام پارک ها و فضاهای سبز تهران ایجاد شود.

وی یکی از عوامل توسعه و موفقیت شطرنج درسطح کشور را فعالیت های مستمر هیئت های استان ها دانست و تاکید کرد: هیئت های شطرنج استان های سراسر کشور همیشه و در هر موقعیتی پا به پای فدراسیون فعالیت کرده اند تا آنجا با اعتماد کامل پیشنهاد میزبانی رقابت های مختلف حتی در سطح آسیا را به استان ها ارائه می کنیم و در صورتیکه به هر دلیلی نتوانند آن را بپذیرند، فدراسیون مسئولیت برگزاری را بر عهده می گیرد.

رئیس فدراسیون شطرنج با اشاره به خسارت مالی ناشی از بازپس گیری هتل ورزش از این فدراسیون تاکید کرد: سال گذشته با تصویب هیئت دولت هتل ورزش که در اختیار فدراسیون شطرنج بود به همراه هتل المپیک به طور رسمی به سازمان تربیت بدنی واگذار شد درحالیکه این امر 150 میلیون از درآمد سالانه ما کاهش داد و هنوزهم نتوانسته ایم جایگزینی برای آن پیدا کنیم .

وی تصریح کرد: این در حالیست که فدراسیون شطرنج فقط در طول یک ماه گذشته شاهد برگزاری 6 رویداد مهم بوده است. به طور طبیعی وقتی چنین مبلغی از کل بودجه ما کاسته شود به مشکل بر می خوریم. به همین دلیل مذاکراتی را با سازمان تربیت بدنی داشته ایم تا بتوانیم با راهکارهای مناسب کاهش در آمد خود را جبران کنیم.

کد خبر 544730

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha