پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۲۸

کبگانیان در گفتگو با مهر:

وضعیت دانشگاهها در وبومتری نامناسب است

وضعیت دانشگاهها در وبومتری نامناسب است

معاون پژوهشی وزارت علوم با تایید جایگاه ضعیف دانشگاههای ایران در رده بندی وبومتریک گفت : روزآمد کردن سایت اساتید شرط ارتقاء یا تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی خواهد شد.

دکتر منصور کبگانیان در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه رتبه دانشگاهها از منظر وبومتری گفت : یکی از معیارهای رنکینگ دانشگاهها وبومتری است که در گردهمایی روسای پژوهشگاهها نیز وضعیت دانشگاهها در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد : دانشگاههای ما وب سایت به روزی ندارند و باید هزینه لازم در این زمینه صورت گیرد. خوشبختانه دانشگاههای کشور در زمینه وبومتری تلاشهایی را آغاز کرده اند.

معاون پژوهشی وزیر علوم ادامه داد : اساتید ملزم به روز کردن وب سایت های خود شده اند و باید مقالات خود را به روز در سایت دانشگاه قرار دهند.

وی تاکید کرد : در این زمینه بخشنامه هایی نیز تدوین می شود. به عنوان مثال یکی از شروط ارتقاء اساتید یا شرط تبدیل وضعیت آنها، داشتن وب سایت های به روز و ارائه مقالات در این وب سایت ها است.

کد خبر 544791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha