به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، رابرت گیبس سخنگوی کاخ سفید شب گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که سعد الحریری 24 می (3 خرداد) برای دیدار با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا راهی این کشور خواهد شد.
در این بیانیه آمده است: سفر حریری به آمریکا سمبل رابطه استوار و تاریخی میان بیروت و واشنگتن به شمار می رود. در این دیدار اهداف مشترک دو کشور از جمله حمایت از حاکمیت لبنان و امنیت و صلح در منطقه بحث و بررسی خواهد شد.
قرار است سعد الحریری در شورای امنیت سازمان ملل متحد که لبنان این ماه ریاست آن را بر عهده دارد سخنرانی کند. سفر نخست وزیر لبنان به واشنگتن در حالی صورت می گیرد که در پی ادعای اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر وجود موشک های دوربرد اسکاد در لبنان بحران در منطقه طی یک ماه گذشته افزایش یافته است.
از زمان تصدی نخست وزیری لبنان از سوی سعد الحریری این نخستین سفر وی به آمریکا محسوب می شود.
نظر شما