پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران:

آیین های اصیل و بومی مازندران درحال فراموشی است

آیین های اصیل و بومی مازندران درحال فراموشی است

ساری- معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با اشاره به استحاله فرهنگی بر ضرورت حفظ آیین های بومی و ایرانی تاکید کرد و گفت: متاسفانه این آیین ها در حال فراموشی است.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله سلگی عصر پنجشنبه در جلسه افتتاح ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران، تقارن بهار طبیعت با میلاد باسعادت منجی عالم بشریت را گرامی داشت و گفت: دیار علویان با تشیع گره خورده است و مظهر مقابله با ستاد و استبداد در طول تاریخ به شمار می‌رود و باید مکتب تشییع را مکتب اعتراض به ناکارآمدی‌ها و حکام جور دانست.

وی با بیان اینکه کار نوروز متفاوت است و با سونامی سفر مواجه خواهیم بود، گفت: پس از دو سال کرونایی، پیش بینی می‌شود بیش از ۲۰ میلیون مسافر در نوروز به استان سفر کنند و باید از آن به عنوان فرصت کم نظیر برای استان درنظر گرفت.

وی ادامه داد: از نظر زیرساخت‌ها سعی کردیم تا مشکلی از نظر کمبود میوه، گوشت و فرآورده‌ها نداشته باشیم و با آنکه مازندران گران‌ترین استان کشور است باید مسئله تنظیم بازار را در استان جدی گرفت.

سلگی اظهار امیدواری کرد تا خاطره خوشی برای مردم ایران در سفرهای نوروز رقم خورد و بخشی از میراث فرهنگی بی نظیر در کتاب قطور تاریخ به نام مازندران رقم خورده است و با توجه به استحاله فرهنگی باید آئین‌های بومی و ایرانی پاس داشته و نباید این فرهنگ اصیل به فراموشی سپرده شود.

وی با اظهار اینکه فرهنگ اصیل در حال کم رونق شدن است، گفت: متأسفانه فرهنگ غربی سنخیتی با فرهنگ بومی و شرقی ما نداردد و طی این سال‌ها بیشتر حالت پدافندی در حال دفاع بودیم و این دفاع نتوانسته اثراتی برای حفظ فرهنگ اصیل داشته است.

کد خبر 5449471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha