به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری مهر در مراسم استقرار بزرگترین سیستم جامع بانکداری الکترونیک (Core Banking)کشور گفت: در حال حاضر نوعی رقابت در زمینه استقرار سیستم بانکداری الکترونیکی میان بانکهای ایرانی برقرار شده که به نوعی سازنده و موثر است چراکه مردم نیازمند دریافت خدمات نوین از بانکها هستند.
احمد شفیع زاده تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور، شایسته نیست که مردم ایران از فناوری های روز دنیا در زمینه بانکداری عقب بمانند که بر همین اساس، CoreBanking در موسسه مالی و اعتباری مهر استقرار یافته و با افتتاح این مجموعه، این موسسه از بانکهای دولتی در زمینه ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی پیشی گرفته است.
شفیع زاده گفت: در بانکهای ایران حرکت مطلوبی در زمینه بانکداری الکترونیک صورت گرفته است به نحوی که بانکها یکی پس از دیگری به این سیستم مجهز می شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون از 700 شعبه موسسه مالی و اعتباری مهر در سراسر کشور 600شعبه مجهز به سیستم بانکداری نوین الکترونیکی شده اند، گفت: بقیه شعب نیز به زودی با رفع مشکلات ناشی از زیرساختهای مخابراتی به این سیستم مییوندند.
در ادامه شاپور زارعی رئیس مرکز فناوری ارتباطات و اطلاعات موسسه مالی و اعتباری مهر نیز گفت: اگر نتوان دراین عصر در زمینه فناوری اطلاعات گام به جلو نهاد به میزان قابل توجهی نسبت به دنبا عقب خواهیم ماند، این درحالی است که رقبای تجاری ایران هم اکنون با استفاده از این فناوری گام به جلو نهاده اند.
وی افزود: در دنیا امروز برای راه اندازی سیستم هایی با فناوری بالا هزینه بالای سیاسی و اقتصادی پرداخته می شود که با توجه به تحریم های بین المللی نیاز بود که ایران در این زمینه تلاش بیشتری صورت دهد.
زارعی گفت: اصول کاری موسسه مالی واعتباری مهر بر مبنای عدم وابستگی به متخصصان خارجی است و دانش فنی به کار گرفته شده در Core Banking توسط متخصصان داخلی خود موسسه فراهم شده است.
نظر شما