حجت الاسلام سعیدی نماینده ولی فیقه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در مراسم معارفه فرمانده جدید سپاه سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی سپاه پاسداران فرصتی برای ضابطه مند شدن نداشت. سپاه نیازمند زمانی بود که بتواند ضابطه مند و هدفمند شود که در طول ده سال گذشته و با فعالیت های سرلشگر صفوی ما شاهد این تحولات بوده ایم.
وی افزود: در دوران ده ساله خدمت سرلشگر صفوی مدیریت سپاه که ماموریت های سنگینی بر عهده داشت، توانست با تغییر و تحول و اصلاحات به پیشرفت های روز افزونی دست یابد.
نماینده ولی فیقه در سپاه گفت: سپاه در گذشته با چالش های بسیاری روبرو بود که به لطف خدا در طول 10 سال گذشته و با مدیریت فرماندهی سرلشگر صفوی امروز شاهد آنیم که سپاه از یک سیستم شایسته و در خور خود برخوردار است.
حجت الاسلام سعیدی همچنین با توجه به تحولات کمی در سپاه گفت: سپاه امروز در ابعاد امنیتی، تخصصی و چند منظوره، پدافند موشکی، ضد موشکی و زمینه های هوایی و دریایی توانسته به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کند که همه آنها لازمه سپاهی مقتدر است.
نماینده ولی فقیه در سپاه همچنین با آرزوی توفیقات روز افزون برای سرلشگر جعفری فرمانده جدید سپاه گفت: با حضور فرمانده جدید امیدواریم گام های عمیق تر و کیفی تر در این سازمان بزرگ برداشته شود.
وی افزود: سردار جعفری علاوه بر حضور مستمر در جبهه های جنگ مدیریت استراتژیک نیز برخوردار است که این دو مقوله مهم می تواند وی را در پیشرفت هر چه بیشتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاری کند.
حجت الاسلام سعیدی در پایان گفت: حوزه نماینده ولی فقیه در سپاه آمادگی دارد تا برای پیشرفت این نهاد مردمی و انقلابی در تمامی زمینه ها با فرماندهی سپاه همکاری کند.
نظر شما