پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۱۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۱:۵۲

همایش بین المللی قضاوت شرعی در اردن برگزار می شود

همایش بین المللی "قضاوت شرعی" با هدف بررسی مسائل دینی مرتبط با قضاوت از منظر شریعت، 13 تا 15 شهریور ماه در اردن برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت (کونا)، همایش بین المللی " قضاوت شرعی" به منظور بررسی مسائل فقهی، قضاوت شرعی، وحدت مناسبتهای اسلامی و اعیاد دینی در امان پایتخت اردن برگزار می شود.

موضوعاتی چون مسائل دینی دارای ابعاد سیاسی در روابط میان ملتها و جوامع اسلامی در سایه دستاوردهای معاصر بررسی می شود.

شرکت کنندگان مسائل جدید و جدی از قبیل مسائل جنسی، تأثیر آن در احکام قضایی، انعقاد توافقنامه های بین المللی درباره حقوق بشر و مسائل متربط با نسب و میراث و احکام صادره از سوی شوراهای غیر اسلامی در حق مسلمانان را بررسی خواهند کرد.

حقوق یتیمان و نقش آن در جوامع اسلامی، نقش قضاوت شرعی در حمایت از امنیت اجتماعی، اصلاح و توجیه خانواده ها طی این همایش بررسی می شود .   

کد خبر 545951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha