به گزارش خبرنگار مهر در اراک عبدالله سهرابی پس از اقامه نماز ظهر امروز در مسجد ولی عصر اراک افزود: مساجد از ابتدای ظهور اسلام جایگاه تصمیم گیری های و تصمیم سازی های مهم ، تجمع مردم و محل فعالیت های مختلف فرهنگی و مردمی بوده است که می تواند درسی برای امروز ما باشد.
وی با اشاره به اینکه مساجد در ابتدای انقلاب نیز نقش مهمی در پیشبرد اهداف انقلاب داشتند افزود: نقش مساجد باید پررنگتر شود و در روزهای حساس کنونی که دشمن همه امکانات خود را برای نفوذ در ملت ها و جوانان مسلمان دارد ایفا کند.
سهرابی با تاکیدبر اینکه مساجد فاقد متولی خاص که همه امور مساجد را پیگیری کند است اضافه کرد: اگر مساجد دارای متولی خاص باشند بهتر میتوان برای آبادانی و رفع مشکلات این اماکن الهی برنامهریزی کرد.
وی در جمع شورای ادرای و ستاد اقامه نماز استان تصریح کرد: نماز جماعت در مساجد همواره مورد سفارش اسلام بوده بنابراین بهتر است دولت نهم برای تعیین متولی مشخص ویژه مساجد در کشور اقدام کند.
استانداراستان مرکزی گفت: طی دوسال از عمر دولت آقای احمدی نژاد در این استان ۳۴میلیارد ریال برای انجام امور فرهنگی و کمک به امور مساجد ومصلاها هزینهشدهاست که با توجه به وجود ۱۷۰۰مسجد در استان این مبلغ ناچیز است.
وی افزود: مسجد بهترین مکان برای پالایش روحی و روانی فرد و نزدیکی بیشتر افراد به خدا است بنابراین دولت نهم باید برای عمران و آبادانی و افزایش جذب مردم به مسجد برنامهریزی کوتاه و بلند مدت تعریف کند.
وی گفت: در استان نیز آمادگی کامل وجود دارد که براساس خواست دولتعدالت محور برای متولی خاص مساجد کار کارشناسی انجام شود.
نظر شما