پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد؛

اقدام برای تکمیل چرخه تولید ۱۱ محصول ویژه خراسان جنوبی

اقدام برای تکمیل چرخه تولید ۱۱ محصول ویژه  خراسان جنوبی

بیرجند - رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اقدامات برای تکمیل چرخه تولید ۱۱ محصول ویژه استان در حال انجام است تا مردم از ارزش افزوده این محصولات بهره مند شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: اقدامات خوبی برای تکمیل چرخه تولید ۱۱ محصول ویژه خراسان جنوبی در حال انجام است تا زمینه بهره‌مندی مردم از ارزش افزوده این محصولات فراهم شود.

به گفته وی با پی گیری های انجام شده از طریق دیپلماسی غذایی، قول‌های توسط رئیس قرارگاه غذای کشور برای صادرات بخشی از محصولات استان به خصوص زرشک داده شده است.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی بخش کشاورزی شرق کشور در بیرجند و دعوت برای حضور هیأت تجاری افغانستان در زمان برپایی این نمایشگاه در مرکز استان، اضافه کرد: با تلاش همکاران ما و اعضای قرارگاه امنیت غذایی استان، کالاهای مورد نیاز مردم در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تأمین شد.

جعفری تصریح کرد: با همکاری قرارگاه فناوری کشور با هدف احیای صنعت نساجی استان پشم های تولید استان خریداری و برای تبدیل آنها به این پشم به تهران فرستاده می‌شوند و با برگشت نخ‌های تولید شده به استان، بانوان خراسان جنوبی از آنها برای تولید قالی، قالیچه و پارچه استفاده می‌کنند تا کالاهای تولید استان صادر شوند.

وی تاکید کرد: پایین بودن قیمت گوشت در خراسان جنوبی در ایام نوروز و رمضان نسبت به استان‌های دیگر سبب شد تا بعضی از افراد با خودروهای سواری اقدام به قاچاق آن کنند.

جعفری از صدور سند برای ۴۸۲ هکتار زمین کشاورزی، رفع تداخلات در ۷۰ هزار هکتار و صدور سند برای هزار هکتار از این اراضی و اقدام برای کاشت قراردادی گیاهان دارویی، روغنی، علوفه و غیره در خراسان جنوبی به عنوان تعدادی از اقدامات انجام شده در ماه‌های گذشته خبر داد.

کد خبر 5468350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha