پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۹

نماینده مردم ایلام در مجلس:

وزارت نفت به مسئولیت های اجتماعی خود در ایلام عمل کند

وزارت نفت به مسئولیت های اجتماعی خود در ایلام عمل کند

ایلام-نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به ظرفیت های نفت و گاز در ایلام، گفت: وزارت نفت به مسئولیت های اجتماعی خود در ایلام عمل کند.

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق قانون ۳ درصد درآمدهایی که حاصل از صادرات نفت و میعانات گازی است، باید به مناطق نفت خیز و گاز خیز و محروم کشور اختصاص پیدا کند.

وی افزود: تاکنون هم استان ایلام و هم سایر استان‌هایی که دارای منابع نفت و گاز هستند و اساس درآمدهای کشور بر روی این استان‌ها می چرخد، متاسفانه از این قانون محروم مانده‌اند.

فلاحی با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ نفت و گاز در ایلام افزود: متاسفانه به رغم این ظرفیت‌ها، ایلام در بخش توسعه جزو استان‌های آخر است.

نماینده مردم ایلام بیان کرد: در حالی درآمدهای عظیم کشو ر از منابع نفت و گاز استان‌های نفت خیز کشور به دست می‌آید، اما اتفاق مثبتی متناسب با آن شایستگی و نیازی که دارند، رخ نداده است.

وی عنوان کرد: در کنار محرومیت استان ایلام از ۳ درصد درآمدهای نفتی، طبق قانونی که خود وزارت نفت دارد باید در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی ۴ درصد از درآمدهای شرکت‌های نفتی و گازی در همان استان هزینه شود.

فلاحی بیان داشت: احقاق حق و حقوق مردم از درآمدهای نفت و گاز و بحث طرح استقلال نفت و گاز ایلام در دستور کار قرار نمایندگان استان قرار گرفته است.

نماینده مردم ایلام عنوان کرد: نمایندگان استان در مجلس حتماً از ابزارهای قانونی خود برای احقاق حق مردم مناطق نفت خیز از وزارت نفت استفاده می‌کنند.

کد خبر 5469542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      0 0
      استان از نظر بیکاری قطب بی کار ی علافی کشور هست امیدوارم مشکل بی کاری کمی کم شود