به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی ظهر پنجشنبه در نشست تکریم و معارفه فرماندهی انتظامی شهرستان اظهار داشت: نیروی انتظامی خط مقدم رفاه عمومی است.
وی بیان کرد: یکی از ویژگیهای که نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران دارد این است که در کنار راهبردهای ارزشهای اسلامی رأفت اسلامی دارد.
فرماندار تنگستان افزود: نیروی انتظامی در بخشهای متفاوت نگاهش مدد کاری اجتماعی، روان شناسی اسلامی بر مبنای اصول مبانی اسلام است.
وی یاد آور شد: امروز آرامشی در تنگستان بر اساس آمار و گزارشات وجود دارد و یکی از شهرستانهای خوب به لحاظ شاخصهای امنیتی از شهرستانهای امن استان به شمار میآید.
لطفی خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیلهایی که وجود دارد تنگستان از لحاظ جرایم خشن آمار و شاخص خیلی خوب دارد ولی در حوزه جرایم کوچکتر و خرد شهرستان به خاطر جغرافیایی که دارد و همجواری با چند شهرستان استان نیاز است از لحاظ زیر ساختی و ساختار انسانی و سخت افزاری در حوزه انتظامی تقویت شود.
فرماندار تنگستان بیان کرد: در حوزه بخش ساحلی دلوار به خاطر قرابتی که با مرکز استان دارد بخش گورکات جمعیت مختلطی با روش و فرهنگهای متفاوت شهری و روستایی در آن منطقه حضور دارند ۵۰ درصد جرایم خرد متعلق به این حوزه است و باید کلانتری در بخش گورکات از لحاظ نیروی انسانی و سخت افزاری تقویت شود.
نظر شما