پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

بستری ۱۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستان های گیلان

بستری ۱۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستان های گیلان

رشت- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بستری ۱۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان، گفت: تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای افزایش سطح ایمنی ضروری است.

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت کرونا در استان گیلان، اظهار کرد: هم اکنون ۱۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند.

وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۴۱ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان گیلان بستری شده‌اند، گفت: شرایط کرونا در استان گیلان همچنان شکننده بوده و با هر گونه عادی انگاری و بی توجهی به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی قطعاً دوباره به روزهای سخت باز خواهیم گشت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر لزوم توجه به واکسیناسیون، افزود: روند واکسیناسیون دُز سوم کرونا در استان گیلان کُند است.

وی با بیان اینکه باید از همه ظرفیت برای ترغیب و تشویق مردم به تزریق دُز سوم واکسن کرونا استفاده شود، ادامه داد: کاهش آمارها و میزان مرگ و میرها طی ماه‌های اخیر نشان دهنده تأثیرگذاری واکسن و افزایش سطح ایمنی جامعه است.

مهرابیان با اشاره به در پیش بودن تعطیلات عید سعید فطر و حضور مسافران در استان گیلان، تأکید کرد: شهروندان شیوه نامه‌ها را رعایت و از حضور در تجمعات جدا خودداری کنند.

کد خبر 5480235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha