۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان:

۷۰۱ هزار تن محصول کشاورزی در مراکز قرنطینه هرمزگان ترانزیت شد

۷۰۱ هزار تن محصول کشاورزی در مراکز قرنطینه هرمزگان ترانزیت شد

بندرعباس - رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ترانزیت محصولات کشاورزی از مراکز قرنطینه استان در سال ۱۴۰۰افزون بر ۷۰۱هزار و ۸۱۱تن بوده که در همسنجی با سال قبل آن افزایش ۲۶.۱درصدی داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مویدی افزود: در این مدت همچنین افزون بر یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۱۳۳ تن محصول کشاورزی از مبادی خروجی استان صادر شده که نسبت به سال قبل افزایش ۱۲.۸ درصدی داشته است.

وی بیان داشت: بیشترین کالاهای صادراتی به ترتیب شامل هندوانه، سیب درختی، گوجه فرنگی، پیازو خرما بوده که به مقصد کشورهای امارات متحده عربی، هند، عمان، چین و مالزی بارگیری شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: بیشترین میزان این صادرات به ترتیب از قرنطینه شهید باهنر، بندرلنگه، بندر شهید رجایی، جاسک و بندرخمیر صورت گرفته است.

مویدی میزان واردات کالا به مبادی ورودی استان در سال گذشته را نیز دافزون بر سه میلیون و ۴۱۸ هزار و ۳۰۱ تن عنوان کرد که بیشترین آن به ترتیب از قرنطینه شهید رجایی، قرنطینه بندرلنگه، قرنطینه شهید باهنر و قرنطینه قشم صورت گرفته است.

وی از لزوم همگرایی سایر نهادها به منظور مدیریت عوامل خطرزای گیاهی خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای ضوابط قرنطینه ای به منظور جلوگیری از ورود عوامل خسارتزای گیاهی به درون کشور و همچنین صدور گواهی بهداشت نباتی برای محصولات صادراتی به جد در مراکز قرنطیه گیاهی بنادربه ویژه شهیدرجایی و باهنر دنبال می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: تمام همکاران ما شبانه روز تلاش می کنند تا در این شرایط سخت به اقتصاد کشور و رفع نیازهای اساسی کشور در حوزه واردات و صادرات و ترانزیت کمک کنند.

وی ابراز داشت: مراکز قرنطینه ای سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مستقر در بنادر شهید رجایی، شهیدباهنر، بندر لنگه، جاسک، میناب و سیریک بر محموله های صادراتی و وارداتی محصولات کشاورزی نظارت دارند.

وی عنوان کرد: با همدلی و هماهنگی بیشتر و با توجه به نقش فعال تشکل ها و تعاونی ها برای ایجاد زیرساخت‌های بخش خصوصی شاهد توسعه صادرات در بخش کشاورزی خواهیم بود.

وی ساماندهی کشاورزان در تشکل های کشاورزی و تقویت تشکل ها را نیز بهترین روش برای تقویت و توسعه صادرات بخش کشاورزی دانست.

وی به مواردی که می تواند در صادرات حایز اهمیت باشد اشاره کرد و گفت: در این خصوص، فراهم کردن بستر لازم برای احداث سردخانه ها و ارایه مشاوره فنی به تولید کنندگان، بهره برداران و کشاورزان نیز از جمله اقداماتی است که سازمان برای صادرات محصولات کشاورزی انجام داده است.

کد خبر 5480344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha