به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ قدرت حیدری زاد در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی تشدید اقدامات پیشگیرانه و اجرایی کردن راهکارهای قرارگاه مبارزه با سرقت و همچنین کنترل مجرمان، طرح مبارزه با سرقت در شهرستان ایلام اجرا شد.
وی افزود: در اجرای این طرح، ماموران گشت کلانتری ۱۲ و ۱۳ این شهرستان با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری ۲ سارق سابقه دار و کشف ۲ دستگاه خودرو سرقتی از آنان شدند.
سرهنگ حیدری زاد با اشاره به سایر عملکرد ردههای تابعه در این مدت، ادامه داد: علاوه بر ۲ دستگاه خودرو سرقتی، ۴ فقره سرقت منزل و اماکن خصوصی کشف، ۲ خرده فروش مواد مخدر بهمراه ۸ نفر متهم تحت تعقیب و محکوم قضایی دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به توقیف ۷ دستگاه خودرو متخلف در نتیجه اجرای طرح ارتقاء فرهنگ شد آمدی و انتقال آنها به پارکینگ، از شهروندان خواست: موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
نظر شما