محمد احمدیان معاون وزیر نیرو در امور برق در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به زنجیره تولید، انتقال و توزیع برق، گفت: برای مصرف کننده تفاوتی ندارد که خاموشی ها درپی وجود اشکالات در کدام یک از قطعات این زنجیره بروز می کند.
وی افزود: خوشبختانه با اقدامات مناسبی که طی سالهای اخیر صورت گرفته علیرغم اینکه تراز تولید و مصرف هنوز نسبت به استانداردهای جهانی ذخیره شبکه سراسری برق پایین است، ولی کشور به وضعیت قابل قبولی دست یافته است.
احمدیان گفت: امسال خاموشی های به واسطه تولید، در شبکه بسیار کم بوده و در مجموع شبکه انتقال عملکرد قابل قبولی داشته، اگرچه در برخی نقاط محدودیت شبکه های انتقال خاموشی هایی را سبب شده است.
وی تصریح کرد: سال گذشته در فارس شاهد بروز مشکل مذکور بودیم و در سال جاری نیز این مشکل گریبانگیر منطقه جنوب شرق کشور شده است اما عمده مشکلات به شبکه های توزیع برمی گردد که سرمایه گذاری زیادی را نیز طلب می کند.
احمدیان اظهار داشت: با مجموعه مالی فعلی صنعت برق، متاسفانه امکان سرمایه گذاری مطلوب در این زمینه وجود نداشته اما قطعا باید رسیدگی های لازم را انجام داد.
وی با بیان اینکه تلفات و افت در شبکه های توزیع بالا است، گفت: قطعی های برق بالاتر از میزان مورد انتظار وزارت نیرو بود که امید می رود با پیش بینی های صورت گرفته از سوی دولت درقوانین بودجه سال جاری بتوان بخشی از این نقیصه را جبران کرد.
معاون وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد: با استمرار این حمایت ها، وضعیت شبکه توزیع حداقل به حد شبکه انتقال و تولید رسد و رضایت بیشتر مردم را شاهد باشیم.
نظر شما