پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۸:۰۲

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

بازگشت رنگ آبی به ۵ شهرستان گیلان

بازگشت رنگ آبی به ۵ شهرستان گیلان

رشت- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه هم اکنون پنج شهرستان استان در وضعیت آبی قرار دارند، گفت: مجموع بستری های کرونایی گیلان نیز به ۸۵ نفر رسیده است.

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ادامه روند نزولی آمارهای کرونایی در استان گیلان، اظهار کرد: در گیلان نیز همانند سراسر کشور طی روزهای گذشته شاهد کاهش تدریجی آمارهای کرونایی بوده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه کاهش آمار نباید سبب عادی انگاری در سطح جامعه شود، گفت: شهروندان همچنان باید شیوه نامه‌های را بهداشتی را رعایت کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اعلام آخرین رنگ بندی‌های کرونایی شهرها، افزود: هم اکنون شهرستان‌های آستارا، تالش، رودسر، فومن و لنگرود در وضعیت آبی قرار دارند.

وی با بیان اینکه این شهرها پیش از این در وضعیت زرد قرار داشتند، اضافه کرد: شهرهای رشت، خمام، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رضوانشهر، رودبار، سیاهکل، شفت، صومعه سرا، لاهیجان، ماسال و املش شهرستانی‌های زرد گیلان هستند.

مهرابیان با اشاره به اینکه مجموع بستری‌های کرونایی گیلان نیز تا ظهر جمعه ۸۵ بیمار بوده است، ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۲۴ بیمار جدید در بیمارستان گیلان پذیرش شده و حال ۱۹ بیمار نیز وخیم گزارش شده است.

کد خبر 5483268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha