به گزارش خبرنگار مهر در یزد ، مدیر کل دفتر فنی استانداری یزد ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: از ابتدای سهمیه بندی سوخت تاکنون بالغ بر هشت میلیون و 494 هزار لیتر در مصرف بنزین استان صرفه جوئی شده است.
مهدی سالاری نقش اجرایی استان در ارتباط با بحث سوخت را یادآور شد و افزود: یزد در مقایسه با سایر استان های کشور به دلیل اطلاع رسانی مناسب مشکل خاصی نداشت و تا کنون از 174 هزار و 52 عدد کارت هوشمند سوخت خودرو که وارد استان یزد شده است تعداد 159 هزار و 207 کارت توزیع شده و 473 کارت در شرف توزیع می باشد .
وی ادامه داد : 11 هزار و 603 کارت سوخت به دلایل متعدد از جمله فرسودگی خودرو عودت داده شده و مابقی کارت ها به دلیل اشتباه بودن آدرس در پست معطل است.
وی تصریح کرد: تعداد 213 هزار و 160 کارت سوخت موتور سیکلت دراستان یزد توزیع شده است و سه مرکز پستی امام خمینی ، شریعتی و قاسم آباد خدمات ویژه را در ارتباط با طرح سهمیه بندی سوخت ارائه می دهند.
سالاری گفت: همزمان با اجرای طرح بخشی از مشاغل مردمی و دولتی دراستان که با مشکل کمبود سوخت مواجه بودند شناسایی و برای افزایش سهمیه از طریق سایت تبصره 13 معرفی شدند.
وی افزود: در بخش دولتی خودروهایی که در مصرف سوخت مشکل داشتند در سایت تبصره 13 ثبت نام و قرار شد سهمیه خودروهای عملیاتی از 10 به 20 لیتر ، خودروهای استیجاری بخش دولتی علاوه بر سهمیه سه لیتری که داشتند 10 لیتر به سهمیه آن ها اضافه شود، همچنین موتور سیکلت هایی که کار خدماتی انجام می دهند از 1 به 2 لیتر و سهمیه آمبولانس ها به 25لیتر افزایش یابد.
مدیر کل دفتر فنی استانداری گفت : برای کسانی که کارتشان مفقود شده به محض باطل شدن کارت، سهمیه در اختیارشان قرار می گیرد و در این خصوص روزانه بالغ بر 16000 لیتر سهمیه برای استان منظور شده است .
سالاری با اشاره به تاثیر اجرای طرح سهمیه بندی سوخت درکاهش خسارات جانی و مالی ناشی از تصادفات اظهار داشت : درتیرماه و مرداد ماه امسال تصادفات سطح استان به ترتیب 5/5% و 2/18% کاهش پیدا کرده است .
وی تعداد تصادفات استان درمرداد ماه امسال را یکهزار و 60 مورد ذکر کرد و عنوان کرد : ازاین رقم 855 فقره درون شهری و 205 فقره برون شهری بوده که میزان کاهش آن ها به ترتیب 4/20درصد و 6/7 درصد می باشد.
نظر شما