پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۲۷

دبیر ستاد مرکزی سالگرد رحلت امام خمینی (ره) خبرداد؛

رهبر معظم انقلاب روز ۱۴ خرداد در حرم امام(ره) سخنرانی می کنند

رهبر معظم انقلاب روز ۱۴ خرداد  در حرم امام(ره) سخنرانی می کنند

ری- دبیر ستاد مرکزی سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از سخنرانی مقام معظم رهبری در مراسم ۱۴ خرداد در حرم مطهر امام راحل(ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی انصاری پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد مرکزی سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه امیدوار هستیم که برای ۱۴ خرداد شرایط کرونایی مناسب باشد اظهار داشت: در این زمینه جلساتی را با دفتر مقام معظم رهبری و سپاه پاسداران و شهرداری تهران داشتیم که بسیار راهگشا بود.

وی گفت: برنامه رسمی سالگرد ارتحال، از ساعت ۹ صبح ۱۴ خرداد شروع می‌شود که ابتدا حجت الاسلام سید حسن خمینی به مدعوین خیر مقدم خواهد گفت و سپس رهبر معظم انقلاب سخنرانی خواهند کرد.

انصاری با بیان اینکه برنامه‌هایی با توجه موارد پروتکل‌های بهداشتی داشته ایم گفت: دفتر مقام معظم رهبری اعتقاد دارند که مراسم اصلی در داخل حرم باشد و برخی دوستان نظرشان رو صحن آقا مصطفی بود اما نظر استمزاجی معظم له، صحن اصلی حرم است و باید طبق پروتکل‌های بهداشتی رفتار کنیم.

دبیر ستاد مرکزی سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از محدودیت فضا در داخل حرم و محدودیت کارت برای مدعوین برای برگزاری مراسم ارتحال امسال خبر داد و عنوان داشت: برای استقرار مردم صحن‌های شمالی و جنوبی مهیا خواهند شد.

وی افزود: امسال به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک جمعیت حداقلی ۱۵۰ هزار نفری را پیش بینی و به قرارگاه اعلام کرده ایم و سفرای کشورهای خارجی و خبرنگاران در این مراسم شرکت می‌کنند و می‌دانیم که دنیا نگاهی ویژه به این مراسم دارند و برای شب ۱۴ خرداد مراسم آغاز و در حرم مطهر امام راحل (ره) نیز سخنرانی رئیس جمهور را خواهیم داشت و مراسم رسمی ما از ساعت ۹ صبح ۱۴ خرداد شروع می‌شود.

انصاری عنوان داشت: کرسی‌های دانشگاهی در آمریکا برای مبارزه با اسلام تشکیل شده و تنها استقامت می‌تواند راه مقابله با آنان باشد و نباید بترسیم و ضروری است که پرچمدار تبلیغ برای امام راحل باشیم.

کد خبر 5484537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha