پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ شهریور ۱۳۸۶، ۱۸:۲۸

کتاب عکس "خروش لاجوردی" منتشر می‌شود

انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس کتاب عکس "خروش لاجوردی" را در هفته دفاع مقدس منتشر می‌کند.

حسین حیدری، قائم مقام انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس در گفتگو با مهر گفت: "موشوع این کتاب حضور در صحنه و پشتیبانی از رزمندگان، آموزش، بدرقه رزمندگان، پشتیبانی و کمک های مردمی، حضور در صحنه های نبرد، تشییع شهدا و صحنه های دیگر پشت جبهه دفاع مقدس بوده و حاصل نگاه 30 عکاس اصفهانی است که پنج نفر از این عکاسان در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند."

 وی افزود: "مرتضی اکبری، از عکاسان دوران دفاع مقدس، 158 عکس این کتاب را گردآوری کرده که به مناسب هفته دفاع مقدس جمع آوری و چاپ می شود." حیدری در خاتمه به همکاری معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان در چاپ این کتاب اشاره کرد.
کد خبر 548550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha