به گزارش خبرنگار مهر در کرج، کامران دانشجو بعد از ظهر امروز در بازدید از تونل ها و مرکز فرمان قطارشهری شهر کرج و حومه اظهار داشت: نسبت به سه ماه گذشته که از این تونل ها بازدید شد، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است و همبستگی مدیران و نماینده های مجلس باعث شده است تا هرگونه بن بستی که ایجاد می شود به سرعت باز شود.
وی افزود: تنها مشکل اجرایی پروژه قطارشهری عدم دریافت به موقع اعتبارات است که این مورد نیز دلیل توقف پروژه در این کلانشهر نشده است و مسئولان توانسته اند با اتکا به یکدیگر این پروژه را به سرعت پیش ببرند.
دانشجو خاطرنشان کرد: تا کنون 700 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است که بخشی از آن را نیز باید به صورت ریالی تامین کرد.
وی که از مرکز کنترل و فرمان نیز بازدید کرد، یادآور شد: این مرکز در هفت طبقه و در دو نقطه ساخته می شود و برای کنترل حرکت قطارها احداث می شود.
دانشجو تاکید کرد: پروژه قطارشهری کرج نشان داد که ایرانیان نیز می توانند تکنولوژی این صنعت را به دنیا صادر کنند زیرا در این پروژه تمام تکنولوژی از سوی متخصصان ایرانی بوده است و این علم را بومی کرد.
وی با اشاره به اختصاص هزار و 70 اتوبوس به ناوگان حمل و نقل استان تهران و دو هزار ون نیز برای گسترش حمل و نقل عمومی استان عنوان کرد: با این امر می توان بخشی از مشکلات حمل و نقل را برطرف کرد.
نظر شما