پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ شهریور ۱۳۸۶، ۱۹:۰۰

جوانان باید در اولویت برنامه ریزی سنگربانان فرهنگی باشد

رشت - خبرگزاری مهر: یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: اولویت برنامه ریزی سنگربانان فرهنگی در کشور باید جوانان و نوجوانان باشد.

حجت الاسلام جواد محدثی عصر روز یکشنبه در همایش استانی کانونهای فرهنگی - مردمی تبلیغات اسلامی گیلان در رشت افزود : درصد قابل توجهی از  جمعیت ایران اسلامی را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند.

وی اظهارداشت : در برنامه های فرهنگی اولویت باید با نسل جوان باشد زیرا عنصر جوانی یک فرصت برای هر کشور محسوب می شود.

وی بیان داشت: هماهنگی و موزون بودن در برنامه ها فرهنگی یک امر لازم است ، چون ناهماهنگی در مسائل فرهنگی منجر به ضد فرهنگی می شود.

حجت الاسلام محدثی گفت : کار فرهنگی یک کار حساس و ویژه است و هر اقدام در زمینه مسائل فرهنگی باید حساب شده باشد.

وی عنوان کرد: جوانی موقعیت مناسبی برای الگو گیری وتاثیر پذیری است و باید با برنامه ریزی مناسب در خوردوران جوانی در راستای مثبت تلاش مضاعف کرد.

محدثی گفت : برای تربیت درست نسل جوان  درگام اول باید زمینه  جذب آنان به مساجد فراهم شود تا با چشاندن فرآورده های لذیذ آنان را به آموزههای دینی  ترغیب کرد.

وی ادامه داد: برای ترغیب هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان باید در مساجد از لحاظ شکل و محتوا  جذبه ایجاد کرد تا نسل جوان مشتاقانه جذب مساجد شود.

کد خبر 549178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha