پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ بهمن ۱۳۸۲، ۱۶:۲۴

رئيس شوراي اسلامي شهر تهران :

تهران بزرگترين قطب آموزشي كشور است

رئيس شوراي اسلامي شهر تهران گفت : تهران هم اكنون علاوه بر قطب سياسي و فرهنگي بزرگترين قطب آموزشي كشور نيز محسوب مي شود .

به گزارش خبرگزاري مهر، مهدي چمران درديدار با اعضاي شوراي شهر لوگزامبورگ افزود : شهر تهران امروز با مشكلات  بسيار فراواني رو بروست و براي رفع اساسي مشكلات شهري نيازمند استفاده از تجريه ديگران هستيم  .

وي ادامه داد : در قوانين ما شوراي شهر يك پارلمان محلي است كه قوانين مورد نياز شهرداري را  در زمينه هاي مختلف تدوين مي كند اما كار اجرايي نمي كند و اجازه ندارد به شهرداري در مورد نحوه اداره زير مجموعه هاي آن دستور دهد بلكه مي تواند نظارت و انتقاد كند .

هلمينگر ، رئيس شوراي شهر و شهردار لوگزامبوگ سيتي در اين ديدار گفت : اگر چه مدت زمان نسبتا طولاني را در تهران سپري كرده ايم اما متوجه شده ايم كه بسياري از نقاط تهران را هنوز نديده ايم و تهران شهري نيست كه در مدت كوتاهي بتوان آن را شناخت واز همه مراكز ديدني آن بازديد كرد .

وي افزود : جمعيت مستخدمان شهرداري تهران به اندازه جمعيت پايتخت لوگزامبوگ است .

کد خبر 54925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha