پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۴۱

میثاق با ولایت کاربردی ترین طرح اوقات فراغت است

رشت - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی سپاه منطقه گیلان گفت: میثاق با ولایت کاربردی ترین و اثرگذار ترین طرح اوقات فراغت برای جوانان و نوجوانان است.

سرهنگ پاسدار جعفر شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: اوقات فراغت یک دغدغه جدی برای مسئولان و مردم  است و با توجه به درصد قابل توجه جمعیت جوان  کشور، غنی سازی اوقات فراغت باید با حساسیت بیشتری دنبال شود.

وی اظهارداشت: نسل جوان امروز از زمین و آسمان در معرض بی امان تهاجمات ضد فرهنگی دشمن است از اینرو باید با ارائه طرح های کاربردی و مفید، آنان را از خطرات ضد اخلاقی در امان نگه داریم .

شفیعی با اشاره به اینک ه طرح میثاق در زمینه اوقات فراغت نسل جوان کشور موفق عمل کرده است، بیان داشت: این طرح دوازدهمین سال خود را پشت سر گذاشته و نیازبه  بازنگری دارد تا روح تازه ای به مقوله اوقات فراغت دمیده شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به نواقص و کاستی هایی که در این طرح وجود دارد تاکنون بدلی برای این طرح نبوده است.

معاون پرورشی سپاه منطقه گیلان ادامه داد: با توجه به حجم گسترده کار،  طرح میثاق یک طرح موفق بوده و بخش عمده ای از جوانان ایران اسلامی را به خود جذب کرده است .

سرهنگ  پاسدار شفیعی همچنین در خصوص عملکرد دوازدهمین سال اجرای این طرح همزمان با سراسر کشور در گیلان عنوان کرد: کل پایگاه های مقاومت مصوب و غیر مصوب استان برای اجرای این طرح در سال جاری  995 پایگاه بوده است.

وی اعلام کرد: این طرح علاوه بر 995 پایگاه  در 157 کانون مسجد، هفت کانون بسیج جوانان، 27 واحد آموزشی  در 16 ناحیه ، 118 حوزه و هفت پایگاه تخصصی برگزار شده است.

وی یادآور شد: امسال در این طرح بیش از 122هزار نفر مشارکت داشتند که  از این تعداد 27هزار و 216نفر غیر بسیجی بودند.

به گفته این مسئول، چهار هزار و  188مربی آموزش این افراد را در زمینه های قرآن، نماز، فعالیت های علمی، فنی و حرفه ای، سیاسی، عقیدتی و ورزشی برعهده داشتند.

کد خبر 549404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha