مهندس مهرداد تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر مطلب فوق خاطر نشان کرد: طرح جامع حمل و نقل ریلی شهر تهران توسط یکی از قوی ترین مشاوران حمل و نقل ریلی تهران تدوین شده و این مسئله منطقی نیست که مشاور بر روی طرحی مطالعه کند و هزینه فعالیت خود را هم دریافت کند ولی ما در نهایت بر خلاف نظر مشاور عمل کنیم.
وی لزوم ارائه طرح مطالعاتی در خصوص احداث 66 کیلومتر مونوریل را یادآور شد و افزود: اگر نهادها و ارگانهایی که پیشنهاد اجرای این رینگ 66 کیلومتری را داده اند طرح مطالعاتی خود را در اختیار عموم کارشناسان و متخصصان قرار دهند، می توان در مورد کارایی، صرفه و سایر ویژگی های آن اظهار نظر کرد.
مشاورعالی شهردار تهران تصریح کرد: برای احداث مونوریل در تهران باید ضمن تعریف دقیق آن، ارتباط این وسیله را با وسائل نقلیه عمومی دیگر نیز درنظر گرفت و مطالعات انجام شده در طرح جامع را لحاظ کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علیرغم مطالب عنوان شده در گزارش های تلویزیونی، مونوریل از پرهزینه ترین وسایل حمل و نقل شهری است و به همین دلیل هم در اکثر شهرهای بزرگ دنیا یا مورد استفاده قرار نگرفته و یا تنها با طول خطوط بین 10 تا 20 کیلومتر به کار گرفته شده است و بدین ترتیب طول کل خطوط مونوریل در دنیا کمتر از 300 کیلومتر است.
نظر شما