پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ شهریور ۱۳۸۶، ۲۰:۲۳

تحولات سیاسی عراق :

حمایت گسترده کشورهای عربی از ایاد علاوی / افشای ارتباط برخی افراد جبهه التوافق با بعثی ها

حمایت گسترده کشورهای عربی از ایاد علاوی / افشای ارتباط برخی افراد جبهه التوافق با بعثی ها

دبیرکل حزب اسلامی عراق به عنوان بزرگترین حزب اقلیت اهل تسنن این کشور، جبهه التوافق به رهبری عدنان الدلیمی را بخشی از بی ثباتی وضعیت سیاسی کنونی عراق دانست و از ارتباط برخی اعضای این گروه با بعثی های سابق پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه البینه الجدیده،  طارق الهاشمی به دور شدن حزب اسلامی از کنفرانس عدنان الدلیمی و شورای گفتگو، اشاره و اعتراف کرد که کنفرانس عدنان الدلیمی موسوم به کنفرانس اهل العراق و شورای گفتگو که رهبری آن را صالح المطلک به عهده دارد، با بعثی ها و دیگر جریان های تروریستی ارتباط دارند.

الهاشمی همچنین درباره اتهام جلال طالبانی رئیس جمهوری عراق به اینکه برخی افراد جبهه التوافق با تکفیری ها همکاری می کنند، ابراز تردید کرد.

خبر دیگر اینکه، روزنامه البینه الجدیده نوشت : ایاد علاوی نخست وزیر اسبق عراق، از حمایت گسترده کشورهای عربی به ویژه اردن، عربستان و مصر برخوردار است.

این روزنامه از دیدارهای متعدد رهبران حزب بعث منحله عراق با نخست وزیر اسبق این کشور و اعلام آمادگی این افراد برای همکاری با وی خبر داد.

یکی از رهبران حزب بعث منحله که ازعراق فرار کرده و در حال حاضر در پایتخت اردن اقامت دارد، مدعی شد : ایاد علاوی شایسته ترین فرد برای حکومت درعراق در حال حاضر است.

وی تاکید کرد که رهبران حزب بعث منحله دیدارهای متعددی با ایادعلاوی نخست وزیر اسبق عراق داشته اند.

این بعثی فراری که از افشای نام خود خودداری کرد، گفت : بعثی های سابق اعتقاد دارند که ایاد علاوی توانایی فراهم کردن زمینه بازگرداندن مجدد آنها به ارکان قدرت را دارد و حزب بعث تحت رهبری عزت الدوری( از سرکردگان رژیم بعثی سابق عراق) از همکاری با ایاد علاوی استقبال می کند.

علاوی پیشتر در گفتگو با مجله تایم تاکید کرده بود که دیدارهای متعددی با رهبران بعثی سابق که در حال حاضر در دمشق و امان اقامت دارند، انجام داده است.

.از سوی دیگر، جبهه التوافق مخالفت خود را با قانون نفت و گاز اعلام کرد.

کد خبر 549837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha