پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۹:۴۴

سنیوره خواستار 382 میلیون دلار برای بازسازی اردوگاه نهرالبارد شد

سنیوره خواستار 382 میلیون دلار برای بازسازی اردوگاه نهرالبارد شد

نخست وزیر لبنان امروز در بیروت از کشورهای جهان خواست برای بازسازی اردوگاه نهرالبارد، حدود 382 میلیون دلار کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، فواد سنیوره گفت : براساس گزارش های مقدماتی،مبلغ لازم برای بازسازی اردوگاه نهرالبارد که بر اثر درگیری های ارتش لبنان و گروه فتح الاسلام ویران شد، به 382 میلیون دلار می رسد.

سنیوره در جمع نمایندگان بانک جهانی، اتحادیه اروپا، روسیه، عربستان و سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) در افتتاح کنفرانس سفرا و نمایندگان کشورهای کمک کننده به بازسازی اردوگاه نهرالبارد و مناطق مجاور آن در شمال لبنان خاطر نشان کرد: لبنان به تنهایی نمی تواند این بار(بازسازی) را به دوش بکشد.

وی افزود: مناقشات و بی ثباتی، اشغالگری و تخریبی که در طول دهه های گذشته شاهد بودیم، ایجاب می کند ما به جامعه بین المللی و عربی برای کمک در بحران اخیر متوسل شویم.

در این حال،کمیساریای عالی کمک به پناهندگان سازمان ملل متحد(آنروا) گفت : آنروا برای برطرف کردن نیازهای فوری ساکنان متضرر و آماده کردن مقدمات بازگشت کامل رانده شدگان از اردوگاه نهرالبارد به حدود 55 میلیون دلار در طول یک سال نیاز دارد.

این در حالی است که ارتش لبنان از پناهندگان خواسته است تا پیش از پایان عملیات پاکسازی اردوگاه از مین ها و بمب گذاری ها که افراطیون به جا گذاشته اند، به اردوگاه بازنگردند.

بر اساس آمار رسمی، درگیری های نهرالبارد سبب کشته شدن 222 تندرو سلفی و 164 نظامی لبنانی شد؛ ارتش لبنان توانست یکشنبه 11 شهریور کنترل این اردوگاه را به طور کامل به دست بگیرد.

ساکنان اردوگاه نهرالبارد(31 هزار نفر) در هفته های اولیه درگیری ها که در 20می آغاز شد و بیش از سه ماه به طول کشید؛ مجبور به ترک این اردوگاه شدند؛ این درگیری ها تقریبا اردوگاه نهرالبارد را به طور کامل ویران کرد.

کد خبر 549893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha