پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۲:۴۹

17500 واحد مسکونی به معلمان واگذار شده است

کرج - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال گذشته 17 هزار و 563 واحد مسکونی به معلمان سراسر کشور واگذار شده است در حالی که در شش سال ماقبل آن تنها هشت هزار و 629 واحد به فرهنگیان واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، غلامحسین حیدری پیش از ظهر امروز در اولین همایش مدیران و معاونان آموزش عمومی ناحیه 4 شهرستان کرج اظهار داشت: توجه به معلمان و رفع دغدغه های این قشر از برنامه های اساسی دولت نهم است به نحوی که اعتبارات آموزش و پرورش از 41 هزار میلیارد ریال درسال 84 به 71 هزار میلیارد ریال در سال 86 رسیده است و متوسط حقوق فرهنگیان از دو میلیون و 380 هزار ریال در سال 84 به چهار میلیون و 190 هزار ریال افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: مدیران مدارس باید روش های تربیتی خود را به سمت روش های اسلامی سوق دهند و از نفوذ فرهنگ و روش های تربیتی غربی که چیزی جز پوچ گرایی و نابودی را به همراه ندارد بپرهیزند.

حیدری در این خصوص با ذکر نمونه های بارز پوچ گرایی و بحران زدگی در غرب از جمله گرایش جوانان به خودکشی، افزایش آمار سقط جنین و اباهی گری و بربریت در غرب افزود: این آثار نتیجه جریان ماتریالیسم و تربیت غربی است و نیروهای آموزش و پرورش باید با هویت بخشی به جوانان و افزایش دین گرایی به جوانان افرادی پرسشگر، خلاق، شجاع، اهل کار، متعهد و متخصص تربیت کنند.

وی یادآور شد: اگر معلم خود عامل به حرف باشد و آموزه ها را با عمل به دانش آموزان بیاموزد و وجود خدا را با اتکا به نشانه هایش در بین دروس به دانش آموزان بیاموزد بی شک نسلی رشد یافته و متخصص خواهیم داشت.

این همایش با هدف تقویت وحدت و همدلی در راستای اهداف تعلیم و تربیت با توجه به اتحاد ملی و انسجام اسلامی، ترویج و توسعه تفکرات خلاق در مدارس، شکوفایی مدیریت علمی برگزار شد و در این همایش شیوه های موثر در برقراری روابط انسانی و تکریم ارباب رجوع در مدارس، شیوه های موثر در اشاعه فرهنگ نماز، راهکارهای علمی بهبود کیفیت آموزشو راهکارهای بهبود عملکرد معلمان در مدارس مورد بررسی قرار گرفت و طرح ها و راهکارهای موثر در تقویت بهداشت فردی و محیطی مدارس و توسعه تقویت انضباط خود جوش در مدارس مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 550227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha