پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۵۹

اولین دستگاه جوشکاری اصطکاکی همزنی به بهره برداری رسید

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: اولین دستگاه جوش کاری اصطکاکی همزنی با کاربرد وسیع در صنایع نظامی، دفاعی، هوا - فضا و حمل و نقل و خودرو سازی توسط یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری خراسان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبر نگار مهر در مشهد، دکتر سید حسن علم الهدایی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه طرح توسعه شرکت آریا صنعت سناباد ،گفت: پژوهشهای کاربردی و فعالیتهای انجام شده در پارک علم و فناوری خراسان بیانگر محیطی درحال رشد وپویاست که احساس خودباوری و عزت نفس را به کسانی که به نحوی با این مجموعه در ارتباطند القاء میکند.

وی تصریح کرد: با تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت رشد علمی و پژوهشی در کشور و با توجه به شرایط کنونی، این امر گلوگاه  امنیتی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را تشکیل می دهد که باید از کیان کشور و منطقه با حربه دانش، دفاع شود.

علم الهدایی بابیان این مهم که تولید دانش دارای مرزهایی گسترده است، افزود: در این عرصه هر کاری که خواسته شود و برای انجام آن عزم و اراده لازم وجود داشته باشد آن کار انجام خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود خواستار حمایت بخشهای دولتی و غیر دولتی از پارک علم و فناوری و شرکتهای مستقر در آن شد.

در ادامه مراسم مهندس مرتضی ظریف، مدیر عامل شرکت آریا صنعت سناباد مستقر در مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان در توضیح تکنولوژی جوش اصطکاکی همزنی خاطرنشان کرد: روش جوش اصطکاکی همزنی برای نخستین بار در سال 1991 توسط یک موسسه در انگلستان ابداع شد که نمونه های خارجی این دستگاه بسیار گران قیمت است و به دلیل وجود تحریم علیه ایران دستیابی به این تکنولوژی برای کشورمان مقدور نبوده است.

وی بیان داشت: در این دستگاه با حذف الکترود در فرایند جوش فلزات و از طریق اتصال جامد در یک سیستم مکانیکی و چرخش یک ابزار غیرمصرفی عمل جوش انجام می گیرد.

ظریف در پایان افزود: با استفاده از این دستگاه امکان جوش دو فلز غیر همجنس با ایجاد اصطکاک و گرما و ایجاد حالت خمیری در فلزات برای اتصال فراهم شده است.   

کد خبر 550336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha