پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خبر داد؛

اتمام بخشی از ۴۵۰ پروژه نیمه تمام استان تهران بامصوبات رئیس جمهور

اتمام بخشی از ۴۵۰ پروژه نیمه تمام استان تهران بامصوبات رئیس جمهور

اسلامشهر- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اینکه ۴۵۰ پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد گفت: بخش عمده ای از این پروژه ها با مصوبات رئیس جمهور به اتمام می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین ازوجی شامگاه چهارشنبه در کمیته برنامه ریزی اسلامشهر اظهار داشت: شهرستان اسلامشهر، ظرفیت زیادی در حوزه اشتغال و درآمدزایی دارد که با آموزش و توسعه می‌توان آینده اشتعال جوانان این شهرستان را تأمین کرد.

وی افزود: درآمد اصلی اسلامشهر از کشاورزی، صنعت و حمل و نقل است و این ظرفیت در تقسیم کار ملی نیز تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه تکمیل بیمارستان و احداث مترو، تکمیل شبکه آب و فاضلاب و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی از مهمترین درخواست مردم اسلامشهر است، یادآور شد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تقویت زیرساخت‌های لازم را دنبال می‌کند و برنامه ریزی ویژه ای برای این منظور انجام شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اشاره کرد: ۱۴۰۰ پروژه از سال‌های گذشته در ۱۶ شهرستان استان وجود دارد که بالغ بر ۴۵۰ مورد آن نیمه تمام است و با مصوبات سفر ریاست محترم جمهوری، بخش عمده‌ای از این طرح‌ها به اتمام می‌رسد.

ازوجی خاطر نشان کرد: در شرایط دشواری که منابع و اعتبارات لازم برای تکمیل و ساخت طرح‌های عمرانی استان تهران تأمین شده، مردم انتظار دارند که هر چه سریع‌تر شاهد بهره برداری از پروژه‌ها باشند و سازمان مدیریت، علاوه بر وظیفه تأمین و تخصیص اعتبار، کار نظارت بر هزینه‌ها را تا حصول نتیجه بر عهده خواهد داشت.

کد خبر 5505317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha