۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶

تخریب دیوار پادگان برای استفاده مردم از فضا؛

واکنش ارتش به فروش اراضی پادگان۰۷؛ زمین‌ها به جای بدهی تهاتر شدند

واکنش ارتش به فروش اراضی پادگان۰۷؛ زمین‌ها به جای بدهی تهاتر شدند

خرم‌آباد- فرمانده لشکر ۸۴ پیاده لرستان در واکنش به مطالب پیرامون فروش اراضی پادگان ۰۷ گفت: بخشی از زمین‌های متعلق به ارتش را در رابطه با بدهی به پیمانکار سازنده منازل سازمانی تهاتر کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر مراد خوشکنار ظهر امروز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران پیرامون موضوع فروش اراضی پادگان ۰۷ خرم آباد با اشاره به اینکه پادگان ۰۷ در مرکز شهر خرم آباد مستقر است و یکی از پادگان‌های قدیمی استان لرستان است و ۱۵ هکتار مساحت دارد؛ اظهار داشت: با توجه به قانون خروج پادگان‌ها از داخل شهرها این پادگان مورد تصویب سلسله مراتب جهت خارج شدن از مرکز شهر قرار گرفت و تصویب شد و مرحله اجرایی را به ما ابلاغ کردند.

جزئیات طرح شهرسازی پادگان ۰۷

وی با بیان اینکه در سال ۹۴ طرح شهرسازی پادگان ۰۷ مطرح شد و به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی کشور رسید، تصریح کرد: پادگان ۱۱ ساختمان میراثی دارد که این ساختمان‌ها در سال ۹۳ به ثبت رسیده‌اند و الان هم در داخل مجموعه موجود هستند و از آنها توسط ارتش حفاظت و حراست می‌شود.

۷ هکتار را به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار داده‌ایم تا از آن به عنوان فضای سبز استفاده کند

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان با تاکید بر اینکه از ۱۵ هکتار زمین پادگان، ۷ هکتار را به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار داده‌ایم تا از آن به عنوان فضای سبز استفاده کند و این ۷ هکتار در قسمت جنوبی پادگان و مشرف به خیابان انقلاب است، افزود: تمام منطقه مشجر پادگان هم در همین قسمت جنوبی است با درختانی با قدمت ۸۰ سال یا بیشتر.

امیر خوشکنار یادآور شد: در طرح و در مجموعه منتهی به خیابان انقلاب هیچ‌گونه طرح مسکونی و تجاری دیده نشده تا کمک شود به بار ترافیکی که در خیابان انقلاب است؛ علاوه بر این با توجه به اینکه در محل‌هایی مثل اسد آبادی و مطهری و کوی ارتش و محدوده پادگان چون از نظر فضای سبز محدودیت داشتند، این قسمت با کاربری فضای سبز دیده شده است.

یک بیمارستان تخصصی در پادگان ساخته می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در این قسمت از پادگان یک مرکز درمانی و بیمارستان پیش بینی شده که توسط ارتش به عنوان یک بیمارستان تخصصی احداث خواهد شد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان با اشاره به اینکه در ۷ هکتار باقی مانده از پادگان، معابر و فضای سبز و پارک محله و پارک کودک و مراکز آموزشی در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در واقع در ۵۰ درصد مابقی مساحت پادگان علاوه بر این سرانه‌های عمومی که ذکر شد، در واقع قسمت محدودی به عنوان مسکونی و تجاری در نظر گرفته شده که همه این قسمت‌های تجاری و مسکونی دارای سند تفکیکی به اسم ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند.

قسمت محدودی از پادگان به عنوان مسکونی و تجاری در نظر گرفته شده است

امیر خوشکنار با بیان اینکه ۲۱۲ واحد مسکونی و تجاری در این قسمت در نظر گرفته شده است که ۱۵۸ واحد مسکونی و ۵۴ قطعه هم به صورت تجاری است؛ تصریح کرد: از این تعداد واحدها ۲۰ قطعه سهم شهرداری است شامل ۱۴ واحد مسکونی و ۶ واحد تجاری که این زمین‌ها هم به شهرداری واگذار شده و سند آنها به نام شهرداری واگذار شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های ارتش رسیدگی به معیشت کارکنان است و قسمت اعظمی که نقش کلیدی در معیشت دارد مسکن کارکنان است، تصریح کرد: الان قسمت اعظم حقوق کارکنان ما برای کرایه مسکن هزینه می‌شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان ادامه داد: ارتش در سطح کشور ۲۳ هزار واحد سازمانی کم داشت که با تصویب سلسله مراتب نیروی زمینی، ارتش، ستاد کل و دفتر حضرت آقا، ۲۳ هزار واحد مسکونی برای کارکنان ارتش در کل کشور احداث کردیم تا از دغدغه‌های معیشتی بکاهیم.

تهاتر اراضی برای پرداخت بدهی پیمانکار سازنده منازل سازمانی ارتش

امیر خوشکنار با اشاره به اینکه قسمتی از این ساختمان‌ها که به صورت سازمانی ساخته‌ایم به صورت تهاتری است، این فرآیند تهاتر هم نه تنها در ارتش بلکه در قسمت اعظمی از ادارات دولتی انجام می‌شود، گفت: در فرآیند انتخاب پیمانکار برای ساخت منزل سازمانی نیز تمام شرایط و اصول و تشریفات خاص قانونی را در زمینه مناقصه و مزایده رعایت شده و با رعایت اصول قانونی انتخاب شده و کار کرده‌اند.

وی با بیان اینکه زمین‌های متعددی به عنوان زمین معین و پشتیبان و تهاتری برای بخش مسکن در نظر گرفته شده است، یکی از این اراضی در خرم آباد است و اراضی در دیگر شهرهای کشور هم در نظر گرفته شده است؛ تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی واحدهایی که احداث می‌شود و طلبی که پیمانکاران دارند براساس قیمت کارشناسی که کارشناسان خبره و مسلط در امور مهندسی و حقوقی کارشناسی می‌کنند که معمولاً هیئت‌های سه نفره از نیروی زمینی، ارتش و کارشناس محلی هستند و زمین‌ها را قیمت گذاری می‌کنند؛ در نهایت از اراضی به پیمانکار واگذار می‌شود و از طلب او کسر می‌شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان خاطرنشان کرد: این یک طرح کلان است؛ احداث ۲۳ هزار واحد مسکونی حداقل ۱۰۰ متری در اقصی نقاط ایران هزینه‌های بسیار زیادی دارد و پیمانکاری که پای کار می آیند بر این اساس ارزیابی می‌شوند و کار خود را شروع می‌کنند.

امیر خوشکنار با اشاره به اینکه ما امروز در خرم آباد بخشی از زمین‌هایی که متعلق به ارتش است را در رابطه با بدهی به پیمانکاری که کار کرده و در یک مرحله ۲۵۶ واحد مسکونی ساخته است را داده‌ایم، اظهار داشت: ارتش تحت هیچ شرایطی هیچ گونه زمینی از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در هیچ استانی به فروش نمی‌رساند بلکه با رعایت تمام اصول مزایده از طریق هیئت فروش ارتش زمین‌ها را به فروش می‌رساند؛ لذا اگر در بنگاهی اطلاعیه و آگهی پخش شده است این را از طریق ارتش تکذیب می‌کنیم و در این زمینه ارتش نقشی نداشته و ندارد.

تکذیب فروش اراضی ارتش در بنگاه‌های معاملاتی

وی با بیان اینکه فروش زمین‌های ارتش با رعایت تمام منافع ارتش انجام می‌شود و اینگونه نیست که زمین را به بنگاه دار بدهیم و با دلال بازی کار بکنند، تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی اراضی را به بنگاه نداده و نمی‌سپاریم چون خودمان هیئت‌های قانونی و خبره برای فروش داریم؛ لذا چنانچه در فضای مجازی چیزی را منتسب به ارتش کرده‌اند، تکذیب می‌کنم و اعلام می‌کنم که تحت هیچ شرایطی حتی یک سانتی متر از اراضی خود را در بنگاه‌های معاملاتی به فروش نگذاشته‌ایم و نمی‌گذاریم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان یادآور شد: ما زمین خود را نفروخته ایم بلکه بابت بدهی به پیمانکار سازنده منازل مسکونی کارکنان تهاتر کرده‌ایم؛ ایشان مالک این اراضی است و می‌تواند بفروشد یا بسازد.

تخریب دیوار پادگان ۰۷ به منظور استفاده مردم از فضای پادگان انجام شد

امیر خوشکنار در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تخریب دیوار پادگان ۰۷ نیز اظهار داشت: مدت هاست از طریق ادارات دولتی پیگیری کرده ایم و در سنوات گذشته هم به دنبال این بودیم دیوار پیرامونی را برداریم تا مردم از فضای پادگان استفاده کنند؛ خیابان اسد آبادی به جلوی مصلی وصل شود، در خیابان ۲۰ متری از وضعیت تنگنا و ترافیک کاسته شود و فضای سبز در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه با شهرداری توافق کرده‌ایم و در جلسه شورای شهر هم مطرح شده است، که دیوار پیرامونی را شهرداری بردارد و به امید خدا فضا باز شود تا مردم استفاده کنند؛ گفت: متأسفانه خیلی از مردم در دریافت اطلاعات تنها به فضای مجازی متکی شده‌اند، ما از مردم می‌خواهیم اطلاعات و اخبار صحیح را از طریق رسانه‌های معتبر دنبال کنند.

توضیحات شهرداری خرم آباد

براساس این گزارش، شهردار خرم آباد هم پیش از این در سخنانی گفته بود: از محل تفکیک پادگان ۰۷، ۷ هکتار فضای سبز که پیرامون و داخل ۱۱ ساختمان میراثی در تملک ارتش در درون پادگان است، به شهرداری واگذار شده است.

از محل فروش قطعات مسکونی و تجاری جهت تعریض خیابان انقلاب استفاده می‌شود

فتوحی با بیان اینکه ۸ درصد قطعات مسکونی و تجاری پادگان هم به شهرداری واگذار شده که براساس مصوبه شورای شهر از محل فروش آنها جهت تعریض خیابان انقلاب استفاده می‌شود، تصریح کرد: در صورتی که شهرداری خرم‌آباد برنامه‌ای جهت فروش املاک حاصل از تفکیک این مجموعه داشته باشد پس از طی مراحل قانونی از طریق مزایده عمومی و ثبت در سامانه مناقصات و مزایده‌های دولت (سامانه ستاد) اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 5505595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha