سید حجت ذاکر در گفتگو با خبر نگار مهر در بیرجند، عمده اهداف ایجاد شهرک های صنعتی را فراهم نمودن زیر ساخت ها، جذب سرمایه ها، تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی در جهت سرمایه گذاری و آماده نمودن جایگاه برای ایجاد واحدهای صنعتی اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: استقرار صنایع گامی مهم در اشتغالزایی و به کار گیری سرمایه است و در سند توسعه این استان نقش به سزایی را ایفا می کند.
ذاکر یادآور شد: با توجه به مشکلات خراسان جنوبی در بحث کشاورزی و قلت بارندگی در این استان و وجود مرز مشترک با کشور همجوار افغانستان، ایجاد ناحیه صنعتی مرزی در بحث مبادلات تجاری از برنامه های اولویت دار سازمان صنایع و معادن و شرکت شهرک های صنعتی در این استان است.
وی عمده اهداف شرکت شهرک های صنعتی را ایجاد بستر مناسب در زمینه صنعت و جذب سرمایه گذاران بومی و غیر بومی برشمرد.
نظر شما