۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱

استاندار البرز مطرح کرد؛

بلندمرتبه‌سازی بدون ایمنی در البرز ممنوع

 بلندمرتبه‌سازی بدون ایمنی در البرز ممنوع

البرز - استاندار البرز با بیان اینکه بلندمرتبه سازی بدون ایمنی ممنوع است، گفت: کارگروه ویژه شناسایی و ایمن سازی بناهای ناایمن در البرز تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی بعد از ظهر سه‌شنبه در جلسه مدیریت بحران استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه حادثه متروپل در آبادان حادثه تأسف باری بود که نهیبی برای ما محسوب می‌شود، افزود: بر این اساس علی رغم اینکه اقدامی بس دشوار است، باید برای پیشگیری از حوادث اقدام کنیم.

وی ادامه داد: شهرداران و نظام مهندسی استان نباید در خصوص ساخت و سازها منفعلانه عمل کنند چراکه هر گونه غفلت ممکن است عواقب غیر قابل جبرانی داشته باشد.

عبداللهی گفت: هیچ شهرداری مجاز نیست که برخلاف نقشه تأیید شده از سوی نظام مهندسی استان، پروژه‌ای را اجرا کند.

وی افزود: در خصوص گود حصارک نیز مقرر شد که ساختمان‌های اطراف با اعطای ودیعه ۱۵۰ میلیون تومانی به صاحبان خانه‌های در معرض خطر، نسبت به تخلیه اقدام شود.

عبداللهی گفت: باید کارگروهی برای شناسایی بناهای ناایمن مسکونی، اداری و سالن‌های پرجمعیت استان تشکیل شود و در کمترین زمان ممکن وارد عمل شود.

وی افزود: قانون، وظایف و مسئولیت‌های تمامی دستگاه‌ها را در خصوص ساخت و سازها مشخص کرده از این رو باید مسئولان مجدانه درصدد انجام وظایف خود باشند.

استاندار البرز با اشاره به اقداماتی که در حوزه ارتقای زیرساخت‌های آب و برق استان صورت گرفته، گفت: قرار نیست امسال قطعی آب و برق داشته باشیم البته این امر در گرو صرفه جویی و همراهی مشترکان نیز است.

وی افزود: طی اقدامی ویژه، ۶ هزار مگاوات برق به مدار کشور تزریق شده و ۱۳ هزار مگاوات دیگر نیز نیاز است.
عبداللهی گفت: برای تأمین این نیاز، تعدادی از نیروگاه‌هایی که از مدار خارج شده بودند، تعمیر شده و تعدادی دیگر نیز در دستور کار است.
وی با قدردانی از اقدامات وزارت نیرو، افزود: باید شهرک‌های صنعتی استان راه اندازی کارخانه‌های تأمین برق سی اچ پی خود را راه اندازی کنند و در این راستا حمایت‌های ویژه ای صورت می‌گیرد.

استاندار البرز گفت: در گذشته ۵۵ میلیون متر مکعب به سهم آب شرب استان از محل سدهای مستقر اضافه شد ولی با توجه به ضعف در زیرساخت‌ها، اعمال نشد.
وی افزود: اکنون با تدابیری که اتخاذ شده تا پایان سال زیرساخت‌هایی همچون تصفیه خانه مهیا می‌شود و میزان برداشت آب از منابع زیرزمینی از ۷۵ درصد به ۶۵ درصد می‌رسد.

عبداللهی گفت: اکنون بیشترین سهم تأمین آب شرب استان از محل سفره‌های زیرزمینی است که البته بهترین کیفیت را دارد ولی باید این برداشت کاسته شود تا منابع زیرزمینی فرصت احیا داشته باشند.

وی افزود: درصدد هستیم با افزایش حق آبه از محل سدها، میزان برداشت از منابع زیرزمینی را به ۵۰ درصد برسانیم.

کد خبر 5508848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha