پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۰۸

با هدف توسعه گردشگری خارجی:

دفاتر اطلاع رسانی گردشگری ایران در هفت کشور خارجی راه اندازی شد

دفاتر اطلاع رسانی گردشگری ایران در هفت کشور خارجی راه اندازی شد

دفاتر اطلاع رسانی گردشگری ایران در هفت کشور تایلند، عمان، پاکستان، یونان، ترکیه، بحرین و سوریه راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با بیان این مطلب گفت: این دفاتر تا پایان امسال در 20 کشور و به تدریج در سایر کشورها نیز راه اندازی می شود.

دکتر محمد شریف ملک زاده افزود: با توجه به این که تعیین بازارهای هدف گردشگری و شناسایی آنها از طریق اطلاع رسانی و تبلیغات صورت می گیرد ، برای دستیابی به این اهداف و با هماهنگی سفرای ایران در کشورهای خارجی این دفاتر تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: در این دفاتر از افراد بومی و دارای سابقه فعالیت در دفاتر خدمات مسافرتی استفاده می شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت: با راه اندازی این دفاتر ذهنیت های منفی نسبت به کشور از بین می رود و ایران به عنوان یک کشور امن و مقصد سفر به گردشگران شناسانده می شود.

وی ارتقای درآمد گردشگری از بازار جهانی را از دیگر اهداف تشکیل و راه اندازی دفاتر اطلاع رسانی گردشگری ایران در خارج از کشور دانست.

به گفته وی آئین نامه ایجاد دفاتر اطلاع رسانی در تیر ماه امسال تهیه و تنظیم و پس از تایید ابلاغ شد.

وی افزود: در این آئین نامه که درهشت ماده تهیه و تنظیم شده است اهداف تشکیل و راه اندازی دفاتر اطلاع رسانی ، برنامه ها و فعالیت های اجرایی، توافقات فی ما بین و وظایف سازمان با این دفاتر و در نهایت شرایط داوطلبین تاسیس دفاتر نمایندگی در نظر گرفته شده است.

کد خبر 551023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha