۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۳

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس:

ورزش‌های شالیزاری به نام آستانه اشرفیه ثبت شود

ورزش‌های شالیزاری به نام آستانه اشرفیه ثبت شود

آستانه اشرفیه- نماینده آستانه اشرفیه در مجلس با اشاره به سابقه برگزاری ورزش‌های شالیزاری در این شهرستان، گفت: باید این ورزش ها به نام آستانه اشرفیه ثبت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم نجفی بعد از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دولت سیزدهم به احیای ورزش‌های محلی و بومی توجه ویژه ای دارد، بیان کرد: آستانه اشرفیه خاستگاه ورزش‌های شالیزاری بوده و برگزاری این جشنواره نیز با همکاری وزارت ورزش و جوانان همراه بوده است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با اشاره به ضرورت ثبت ورزش‌های شالیزاری، تصریح کرد: با توجه به اینکه چندین سال است ورزش‌های شالیزاری در این شهرستان برگزار می‌شود لذا انتظار داریم به زودی این ورزش‌ها به نام آستانه اشرفیه ثبت شود.

وی با بیان اینکه استان گیلان ظرفیت بالایی در حوزه ورزش و سایر بخش‌ها دارد، بیان کرد: حمایت از ورزش‌های شالیزاری و توسعه آن یکی از راه‌های مؤثر در جهت حمایت از ورزش استان گیلان است.

نجفی توسعه و توجه به ورزش‌های بومی و محلی را موجب شکوفایی استعدادها دانست و عنوان کرد: ورزش‌های بومی در هر نقطه از کشور وجود دارد که باید از سوی متولیان حمایت شده و ترویج یابد.

نماینده مردم شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس تصریح کرد: اگر به ورزشکاران بومی و محلی توجه شود نشاط جمعی افزایش می‌یابد و استعداد جوانان هر منطقه نیز شناسایی می‌شود.

کد مطلب 5511031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha