۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳

در واکنش به توئیت مدیرعامل راه آهن مطرح شد؛

تراورس: فعالیتی در محل سانحه قطار مشهد-یزد نداشتیم

تراورس: فعالیتی در محل سانحه قطار مشهد-یزد نداشتیم

شرکت تراورس اعلام کرد: ۱۰ سال است که در منطقه محل وقوع سانحه قطار مسافری مشهد-یزد فعالیت پیمانکاری یا بهسازی خطوط ریلی نداشته ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید میعاد صالحی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت راه آهن در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در رابطه با سانحه ریلی قطار مسافری مشهد-یزد در صبح روز چهارشنبه ۱۸ خرداد، موضوع واگذاری شرکت خدمات فنی خط و ابنیه راه آهن (تراورس) در سال‌های گذشته به گروه امیر منصور آریا که به خاطر برخی مفاسد اقتصادی اعدام شد، را پیش کشید.

در همین خصوص شرکت تراورس در توضیحاتی اعلام کرد در پروژه بهسازی خطوط ریلی بلاک عباس آباد طبس نقشی نداشته و ۱۰ سال است که در این بخش فعالیت نمی‌کند.

اطلاعیه شرکت تراورس به شرح است:

پیرو موضوعات مطرح شده و سوالات شکل گرفته در اذهان عمومی، به استحضار ملت شریف ایران و فعالان حوزه حمل و نقل می‌رساند سانحه تأسف برانگیز ریلی تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ در محدوده اداره کل راه آهن شرق (طبس) می‌باشد که بالغ بر ۱۰ سال است شرکت تراورس در این محدوده فعالیتی نداشته و هیچ گونه قرارداد و مسئولیتی در نگهداری و یا انجام عملیات بهسازی، بازسازی و… در این خط ندارد و بالطبع شرکت‌های دیگری متولی انجام این امور و حفظ ایمنی این محدوده از راه آهن کشور بوده‌اند. لذا سانحه رخ داده هیچ ارتباطی با این شرکت (تراورس) و کارکنان زحمتکش آن ندارد.

روابط عمومی شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس)

کارشناس ریلی: توئیت مدیرعامل راه آهن فرار به جلو است / ‬بازگشت تراورس به دولت، غیر کارشناسی بود

در همین ارتباط محمد جواد شاهجویی کارشناس حمل و نقل ریلی به خبرنگار مهر گفت: توییت مدیرعامل شرکت راه آهن، به نوعی فرار رو به جلو محسوب می‌شود. در مورد پیشینه مدل خصوصی سازی شرکت تراورس و سپس بازگشت غیر کارشناسی و سیاسی این شرکت به راه آهن می‌توان صحبت‌های زیادی کرد. اما فارغ از این مساله، آنچه اهمیت دارد، مدل مواجهه شرکت راه آهن و یا هر شرکت دولتی دیگر با مساله خصوصی سازی است. شرکت‌های دولتی و بدنه مدیران دولتی، خصوصاً بعضی از مدیران جدید که علاقه مند به حفظ قدرت حاکمیتی نهادهای تحت امر خود هستند، خصوصی سازی را معادل آزادسازی و رها کردن وظایف می‌دانند و در همین راستا در تلاش اند مواردی از نقایص خصوصی سازی را به عنوان تجربه غلط در این حوزه جا بیاندازند و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.

وی افزود: این در حالی است که اتفاقاً وظیفه شرکت راه آهن، خصوصی سازی به معنای مردمی سازی وظایف تصدی گرایانه خویش و تمرکز بر مساله تنظیم گری و نظارت بر اجرای مقرراتی است که خود تصویب می‌کند. حال آنکه می‌بینیم خود راه آهن به عنوان نهاد قاعده گذار، در بسیاری از موارد، چون تصدی گر نیز هست، بسیاری از مقررات و قواعد را زیر پا می‌گذارد و از آنجایی که نهاد ناظر دیگری بر این شرکت نظارت نمی‌کند، در مواقع ایجاد چنین حوادثی، نه تنها مسئولیت نمی‌پذیرد، بلکه تلاش می‌کند ماجرا را به گردن این و آن بیاندازد و بخش خصوصی را تحت الشعاع قرار دهد.

کد خبر 5511410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • DE ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۱
      4 1
      تراورس بایددولتی شه تمام
    • ی IR ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
      1 0
      بعنوان یک کارشناس ۲۵ ساله در حوزه ی راه آهن و زیربنایی ، اعلام میدارم که بخش خصوصی در راه آهن هیچگونه نفعی برای نیروهای فنی و زیربنای فنی راه آهن نداشته و علاوه بر آنکه توان فنی مجموعه را کاهش داده ، بعضاً باعث شده کارایی پرسنل نیز تقلیل پیدا کند و موجب فرسودگی بیش از حدِ ماشین آلات و خطوط شده است
    • ناشناس IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
      0 0
      سلام مگر می شود قطار خود به خودی خود از ریل خارج شود، چقدر مسافران از بین رفتند کی جوابگوی خانواده های که عزیزانشان از دست داده اند هست، از خدا بترسید، بنابر این قانون کجاست، عدالت کجاست، کی جوابگوی مردم است
    • سعید IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۳
      0 1
      این کارشناس حمل و نقل ریلی کاملا درست گفته اند.
    • AE ۰۵:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
      0 0
      تراورس سیاسی به امیرمنصور آریا بدون حساب کتاب واگذار شد ولی برگشت اون به دولت سیاسی نبود و با رای دادگاه بود البته بعد از نابودی شرکت