به گزارش خبرنگار مهر، سردار مصطفایی بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این سارقان اعتراف کردند که در شهرهای یاسوج دهدشت و گچساران ۴۱ فقره سرقت از منزل و ۲۱ فقره سرقت سیم و ترانس برق انجام دادند که در این زمینه ۱۶ سارق و ۸ مالخر دستگیر شدند.
وی بیان داشت: از این سارقان چهار دستگاه خودروی سواری مختلف که در زمینه سرقت استفاده میکردند کشف و توقیف شد.
مصطفایی با بیان اینکه نیروهای پلیس، منازل و محلهای اموال مسروقه را شناسایی کردند، گفت: از این محلها، مقدار قابل توجهی اموال مسروقه کشف شد و شناسایی مالباختگان نیز در دستور کار پلیس قرار دارد.
وی اظهار داشت: تعدادی از مالباختگان تاکنون مراجعه کرده و اموال خود را شناسایی کردند و با هماهنگی دستگاه قضائی اموالشان تحویل خواهد شد.
مصطفایی با بیان اینکه پس از شناسایی باند سارقان محموله و اقدام برای دستگیری، سارقان به تذکرات پلیس توجه نکرده و اقدام به فرار کردند، گفت: به ناچار به سمت چرخ خودروی آنها شلیک شد و با وجود اینکه لاستیک خودرو آنها پنچر شده بود حدود ۱۵ تا ۲۰ کیلومتری را طی کردند و در نهایت توسط نیروهای پرتلاش پلیس دستگیر شدند و به ۱۶ فقره سرقت محموله و بار در محورهای مواصلاتی این استان اعتراف کردند.
وی افزود: همچنین گروهی از سارقان که مبادرت به سرقت از منازل مردم و همچنین سیمها و ترانسهای برق میکردند نیز شناسایی و دستگیر شدند و مقادیری اموال مسروقه همچون لوازم خانگی، سیم، کابل و ترانسهای برق از آنها کشف و ضبط شد.
نظر شما