پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ شهریور ۱۳۸۶، ۱۷:۴۲

کسب مجوز دو شرکت سینمایی در خراسان شمالی

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از صدور مجوز دو شرکت خدمات سینمایی در بجنورد و جاجرم خبر داد.

محمد رضا سوقندی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بیشترین تولید این شرکت ها تولید فیلم های کوتاه مدت 35 و 16 میلیمتری بومی محلی، آموزشی، داستانی و سریالهای تلویزیونی به استثنای فیلم های بلند مدت خواهد بود.

 

وی در خصوص راه اندازی دفاتر خدمات سینمایی افزود: براساس بازدید به عمل آمده از دفاتر و تجهیزات آنها توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد تا پایان شهریور این دفاتر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

 

سوقندی ادامه داد: شرکتهای خدمات سینمای موظف هستند، برای صدور مجوز دائمی هر سه ماه گزارش عملکرد خود را به صورت مکتوب به دفتر انجمن سینما گران جوان ایران شعبه استان ارائه دهند.

 

وی هنر هفتم را کانون همه هنرها دانست و اظهار داشت: هنر هفتم مجمع همه هنرهاست و اگر این هنر توسعه پیدا کند سایر هنرها تقویت خواهد شد.

 

سوقندی با اشاره به بحران سینما، مخاطب و فیلم اذعان داشت: اگر در تولیدات سینمایی نیاز مخاطب در نظر گرفته شود و با رعایت اصول و ارزش های اسلامی، ظرفیت ها و آداب و رسوم و ... تولیدات سینمایی داشته باشیم، می توانیم در استان شهرک سینمایی نیز احداث کنیم.

 

وی با اذعان بر اینکه سینما باید از حوزه اقتصاد به حوزه فرهنگ وارد شود، یادآور شد: با توسعه فرهنگ در سینما، علاقمندان بی شماری که در این زمینه آموزش می بینند سبب پیشرفت این حوزه خواهند شد.

 

سوقندی با اشاره به اینکه سعی می کنیم از هنر، فرهنگ بسازیم بیان کرد: برای رفع خلع فرهنگی در سینما بخش های غیر دولتی و خصوصی را بکار خواهیم گرفت و رشته های سینمای در حد کاردانی را در استان راه اندازی خواهیم کرد.

کد خبر 551358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha