پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرز مطرح کرد؛

توسعه اقتصادی البرز در گرو همپوشانی ظرفیت‌های علمی و اقتصادی

توسعه اقتصادی البرز در گرو همپوشانی ظرفیت‌های علمی و اقتصادی

البرز - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: اثربخشی، توسعه و رونق اقتصادی استان در گرو همپوشانی ظرفیت‌های علمی و اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف‌الله اسداللهی بعد از ظهر پنجشنبه در سالن استانداری با بیان اینکه در اثربخشی، توسعه و رونق اقتصادی استان در گرو همپوشانی ظرفیت‌های علمی و اقتصادی است، اظهار کرد: استان البرز با دارا بودن ۱۲ شهرک صنعتی فعال و بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در کنار مراکز آموزش عالی و مؤسسات علمی تحقیقاتی ملی و بین المللی در صورت هم افزایی و همپوشانی می‌توانند در حوزه اقتصادی استان موفق عمل کنند.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ به عنوان سال، «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» تاکید کرد: تحقق شعار سال جاری نیازمند تعامل دوسویه میان حوزه‌های علمی و مراکز تولیدی و صنعتی است تا بتوان خروجی پژوهش‌های علمی را در بستر رونق اقتصادی استان مشاهده کرد.

این مسئول خاطر نشان کرد: ظرفیت‌های کم نظیری همچون؛ منطقه ویژه اقتصادی پیام، فرودگاه پیام، شهرک صنعتی تخصصی دارویی کشور، تولید و صادرات محصولات کشاورزی، مراکز متعدد علمی و پژوهشی، شرکت‌های موفق دانش بنیان و … تنها بخش کوچکی از فرصت‌های اقتصادی البرز است که باید با همکاری بانک‌ها، در مسیر رونق اقتصادی استان و کشور قرار گیرد.

به گفته وی رشد و توسعه اقتصادی، همراه و همزمان با حفاظت از محیط زیست و بهره‌مندی از منابع انرژی تجدید پذیر یکی از عوامل مهم در جهت نیل به توسعه اقتصادی پایدار است که باید مورد توجه تمامی مسئولان قرار گیرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز همچنین خاطر نشان کرد: استان البرز به رغم محدودیت‌های موجود در حوزه منابع آبی، قطب تولید و صادرات محصولات کشاورزی از قبیل؛ تولیدات گلخانه‌ای، میوه و تره بار و صیفی‌جات است که باید با افزایش سهم آن در اقتصاد استان، البرز را به جایگاه واقعی خود در کشور برساند.

کد خبر 5516203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha