پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲

امام جمعه موقت ورامین:

عدم ابلاغ به موقع فرمانداری ویژه ورامین را دچار خسارت ۱۰ ساله کرد

عدم ابلاغ به موقع فرمانداری ویژه ورامین را دچار خسارت ۱۰ ساله کرد

ورامین- امام جمعه موقت ورامین ضمن تقدیر از ابلاغ فرمانداری ویژه ورامین توسط رئیس جمهور گفت: عدم ابلاغ به موقع فرمانداری ویژه، ورامین را دچار خسارت ۱۰ ساله کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی ظهر شنبه در جلسه شورای اداری که با حضور آیت الله رئیسی برگزار شد از رئیس جمهور محترم بخاطر سفر به ورامین خاستگاه انقلاب تقدیر کرد.

محمودی با انتقاد از برخی اظهار نظرها در مورد شهرستان‌های شرق تهران گفت: شعار دولت شعار عدالت است و هر شهرستانی حق دارد جهت دفاع از حقوق مردم تلاش کند اما اینکه با فضاسازی رسانه‌ای در باره شهرستان‌های شرق استان چنین مطالبی مطرح شود زیبنده نیست چرا که اولاً دشت ورامین مورد عنایت خاص امام بوده و ایشان فرمودند؛ آقایان محترم و جوانان معظم ورامین به ما حق ویژه ای دارند و ثانیاً ورامین ۱۵ سال تازیانه‌های ساواک را تحمل کرده است و هنوز قبور برخی شهدای ۱۵ خرداد معلوم نیست و رژیم طاغوت پول گلوله‌هایی که به شهدای ۱۵ خرداد زده بودند از خانواده‌هایشان گرفت و علیرغم خدمات نظام به این منطقه همچنان دچار عقب ماندگی است.

وی افزود: تعداد شهدای دشت ورامین نسبت به جمعیتش در دوران دفاع مقدس اگر در کشور اول نباشد یقیناً دوم است.

امام جمعه موقت ورامین با اشاره به لزوم اقدام سریع در مورد مترو، تأمین آب کشاورزی، توجه ویژه به دامپروری گفت: بیمارستان‌های منطقه پاسخگوی نیاز مردم نیست، بیمارستان‌ها به حداقل هزار تخت نیازمند است، عدم احتساب منطقه به عنوان منطقه برخوردار و ایجاد بخش‌های فوق تخصصی و آی سی یو ویژه نوزادان جز ضرورت‌های منطقه است.

وی ورود وزارت دفاع و اتکا در ایجاد صنایع تبدیلی را خواستار شد و با تاکید بر لزوم ایجاد پایانه صادرات بخش جواد آباد را جهت احداث پادگان‌های ارتش مستعد دانست.

محمودی موضوع عفو عوارض ماده ۲ در مورد شهرک صنعتی خیرآباد را رونق بخش این شهرک دانسته و توجه به ایجاد اردوگاه دانش آموزی و امکانات تفریحی و ورزشی را بسیار مهم دانست.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با تقدیر از اقدام جهادی رئیس جمهور در اصلاح وضعیت اقتصادی کشور لزوم نظارت بیشتر بر بازار را خواستار شد و انتظار مردم را در توجه به امور فرهنگی خاصه وضعیت عفاف و حجاب را اعلام کرد.

وی با تشکر از ابلاغ فرمانداری ویژه ورامین گفت: این شهر ۱۰ سال بخاطر تأخیر در این ابلاغ خسارت دید که امروز توسط شما ابلاغ شد.

کد خبر 5517420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha