پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۸۲، ۱۸:۰۶

در سفر به مسكو عنوان كرد

پاول : روسيه به سمت ديكتاتوري پيش مي رود

پاول : روسيه به سمت ديكتاتوري پيش مي رود

كالين پاول وزير امور خارجه آمريكا امروز در ديدار دو روزه خود از روسيه از وضع دمكراسي در روسيه ابراز نگراني كرد و گفت :" كرملين به طور فزاينده به سوي ديكتاتوري مي رود .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه كالين پاول وزير امور خارجه آمريكا در گفتگوي زنده با راديو اكو در مسكو همچنين  از وضعيت دمكراسي در روسيه ابراز نگراني كرد.
وي به روسيه اين اطمينان را داد كه با وجود اينكه آمريكا به دنبال ايجاد پايگاههاي نظامي موقت در كشورهاي اتحاد جماهير شوروي سابق است ، اما قصد محاصره روسيه را ندارد .  پاول با اشاره به ترس روسيه در رابطه با در دايره و تحت محاصره قرار گرفتن گفت :" تعداد سربازان آمريكا در اروپا از زمان پايان جنگ سرد خيلي كاهش يافته است و وسايل نظامي در نظر گرفته شده براي كشورهاي عضو سابق پيمان ورشو كوچك خواهند بود. پاول افزود : " روسيه و آمريكا اختلافات خود را پيرامون ضرورت جنگ با عراق كنار گذاشته اند . وي با حمايت از اطلاعات پيش از جنگ كه آمريكا بر پايه آن به عراق حمله كرد گفت : برنامه هاي روشني براي توليد سلاحهاي كشتار جمعي وجود داشت . آنها مي خواستند سلاحهاي كشتار جمعي توليد كنند و ذخاير لازم را براي اين كار داشتند . " وي گفت :" ما يك ناظر سابق را براي بررسي موضوع به عراق فرستاده ايم . 
پاول ادامه داد :" دولت آمريكا مطمئن نيست كه اين ذخاير هنوز در عراق وجود دارند . اما من شكي ندارم كه صدام حسين تلاش داشت پس از رهايي از تحريمهاي سازمان ملل ،برنامه هاي خود را براي توسعه اين تسليحات از سر بگيرد .
پاول گفت :" صدام هرگز تمايل خود را براي توليد و گسترش اين تسليحات از دست نداد .
وي گفت :" احتمالا ما بخواهيم تعدادي از تسليحات را به طور موقت در برخي از كشورهايي كه سابقا عضو معاهده ورشو بودند ، قرار دهيم . پاول گفت :" اين پايگاهها به بزرگي پايگاههاي كه ما در آلمان داشتيم نخواهد بود . اين پايگاهها اماكن كوچكي خواهند بود كه ما بتوانيم براي زمان كمي به آنجا برويم و آموزش بدهيم و يا از پايگاههاي هوايي استفاده كنيم كه از اين پايگاهها ما بر مناطق بحران در آسياي مركزي ، خليج فارس و خاورميانه تسلط خواهيم داشت . پاول كه در پايان ديدار دو روزه خود از روسيه سخن مي گفت به كشور خاصي كه قرار است آمريكا در آن پايگاه ايجاد كند اشاره نكرد . گفتني است لهستان كه يكي از كشورهاي عضو معاهده ورشو بود هم اكنون يكي از اعضاي ناتو است و در حال مذاكره با آمريكا براي ايجاد پايگاههاي نظامي آمريكايي در اين كشور مي باشد . پاول در پايان گفت :" تعداد سربازان آمريكايي حاضر در اروپا پس از سقوط اتحاد جماهير شوروي از 315 هزار نفر به كمتر از 100 هزار نفر رسيده است .

کد خبر 55184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha