پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۹

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

افزایش ارتباطات عامل ایجاد انس و الفت بیشتر بین مسلمانان است

افزایش ارتباطات عامل ایجاد انس و الفت بیشتر بین مسلمانان است

زاهدان- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: افزایش ارتباطات بین علمای شیعه و اهل سنت عامل ایجاد انس و الفت بیشتر بین مسلمانان، تحکیم وحدت در جامعه و خاری در چشم دشمنان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار امام جمعه مسجد مکی زاهدان با وی با اشاره به نکات مطرح شده از سوی مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی مبنی بر پیگیری مسائل مختلف و آسیب‌های موجود در استان در نشست‌های هم اندیشی با معتمدان، فعالان فرهنگی و سایر اقشار جامعه ضمن قدردانی از پیگیری این مباحث؛ پرداختن به مسائل و مشکلات داخل استان را مؤثر عنوان کرد و خواستار ادامه این روند شد و اظهارداشت: اقشار مختلف جامعه از جمله مسؤولان، مردم، روحانیون معتمدان، قبایل و طوایف باید برای حل مشکلات، کمک به مردم و ارتقای سطح فرهنگی، علمی و اقتصادی استان دست به دست هم بدهند.

وی بیان کرد: طبق گزارش‌های ارائه شده از سوی مسؤولان هم در دولت قبل و هم در دولت جدید سرمایه‌گذاری و کار زیادی در استان انجام شده که در شرایط کنونی شتاب بیشتری پیدا کرده و نیاز است تا همکاری و همراهی مردم و مسؤولان در سایر قسمت‌های دیگر هم رشد و شتاب بیشتری پیدا کند.

امام جمعه زاهدان خواستار استفاده از ظرفیت ائمه جمعه، جماعات و حوزه‌های علمیه شد و تصریح کرد: برخی آسیب‌ها از جمله مواد مخدر، قاچاق، فرهنگ کار، تحصیل، نزاع‌های قومی و قبیله‌ای ریشه در فرهنگ استان و برخی سرقت‌ها نیز در کنار ضعف فرهنگی برخواسته از شرایط اقتصادی است اما باید توجه داشت که اگر ایمان و تعهد دینی وجود داشته باشد تا حد زیادی کنترل کننده خواهد بود.

وی با اشاره به معضل آب به خصوص در شمال و مرکز استان تصریح کرد: در ابتدای ورود طالبان برخی ابراز خرسندی کرده و بیان داشتند که با این اتفاق روابط بهتر و مشکل آب حل می‌شود اما همچنان مشکل آب به قوت خود باقی است‌.

آیت‌الله محامی با اشاره به مباحث مطرح شده در خطبه‌های نماز جمعه هفته‌های گذشته اظهارداشت: از مسؤولان گلایه داشتیم که مشکل آب را جدی نگرفته و وزارت خارجه نیز دیپلماسی ضعیفی دارد و باید مشخص شود که چرا از دیپلماسی عمومی و ظرفیت‌های مردمی استفاده نمی‌کنند.

وی ادامه روند جلسات و دیدارها بین شیعیان و اهل سنت را خواستار شد و خاطرنشان کرد: تعاملات بین شیعه و اهل سنت باید ادامه پیدا کند تا به تدریج حساسیت‌ها از بین رفته و احساس نکنند فضایی در برابر نظام وجود دارد و می‌توان در مراسمات مختلف اهل سنت فضا را به گونه‌ای رقم زد که به تناسب جمع از افراد مختلف نظام دعوت شود تا هم حساسیت‌ها از بین برود و هم این افراد از کار شما شناخت بیشتری پیدا کنند که چنین چیزی در تقویت انس و الفت و تحکیم وحدت مؤثر است.

امام جمعه زاهدان افزود: باید به صورت شفاف و روشن و در مقام عمل نشان دهید که در چارچوب نظام اسلامی در حال فعالیت هستید و هیچ نقطه پنهانی وجود ندارد تا حدس و گمان برخی افراد مبنی بر عملکرد غیرقانونی و اتهام قانون گریزی از بین برود.

وی بیان کرد: در دیدار با رئیس جمهور بحث گزینش از میان اهل سنت را مطرح و بیان کردیم که نیروهای خوب، توانمند و همراه با گفتمان انقلاب را از میان اهل‌سنت بکار گیرید و همچنین در جلسه با سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی کشور در چند روز گذشته نیز این نکته را مطرح کرده و خواستار گزینش اهل سنت در نیروهای نظامی و سایر دستگاه‌های دیگر شدیم.

آیت‌الله محامی گفت: با توجه به اینکه این مساله در طول سال‌های متمادی تبدیل به یک رویه شده نباید نا امید شد بلکه باید به تدریج پیش رفته و با تلاش و پیگیری بیشتر نقاط ابهام را شفاف‌تر کنیم تا این مسیر راحتتر دنبال شود.

کد خبر 5518759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha