پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ شهریور ۱۳۸۶، ۹:۲۹

دولت آلمان با تام کروز کنار آمد

دولت آلمان با تام کروز کنار آمد

با موافقت دولت آلمان، دست‌اندرکاران فیلم "ولکری" با بازی تام کروز اجازه دارند فیلم خود را در محل اعدام معروفترین مخالف آلمانی هیتلر فیلمبرداری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسوشیتدپرس اعلام کرد فیلمبرداری این پروژه که به خاطر عضویت کروز در فرقه ساینتولوی از همان ابتدا با اعتراض‌های گسترده مواجه بود، از ژوئیه گذشته آغاز شد. در آن زمان مقامات آلمانی به عوامل این پروژه اجازه فیلمبرداری در مکانی موسوم به "بندلربلاک" را ندادند که بخشی از وزارت دفاع آلمان است و اکنون بنای یادبود قهرمان مقاومت در برابر نازی ها در آن قرار دارد. سخنگوی دولت آلمان با اشاره به "حرمت بندلربلاک" گفته بود این بنای یادبود به روی دست‌اندرکاران "ولکری" بسته خواهد ماند.

با وجود مخالفت اولیه دولت آلمان، روز گذشته توماس رابه، سخنگوی وزارت دفاع این کشور گفت فیلمسازان در مذاکرات اخیر خود مقامات آلمانی را قانع کرده‌اند که به خوبی به "اهمیت خاص مراکز فرماندهی سابق" واقف هستند. در پی موافقت مقامات آلمانی، یونایتد آرتیستس اینترتینمنت در بیانیه ای گفت: "از اینکه دولت آلمان به ما اجازه فیلمبرداری در بندلربلاک را داده بسیار سپاسگزاریم. ما برای حفظ حرمت این مکان تمام تلاش خود را می‌کنیم، ضمن اینکه فعالیت‌هایمان در چارچوب دستورالعمل‌های دولت خواهد بود."

در بخش دیگری از بیانیه آمده: "فیلمبرداری در بندلرلاک همیشه به لحاظ نمادین و به خاطر صحت تاریخی برای ما اهمیت داشته است. ما در این مدت برای رفع هرگونه نگرانی و سوء تعبیر درباره "ولکری" دائم با دولت در تماس بودیم." این فیلم را برایان سینگر کارگردانی می‌کند و قرار است سال آینده به نمایش در‌آید. کروز در نقش سرهنگ کلاوس شنک گراف فن اشتوفنبرگ ظاهر می‌شود، یک افسر آریستوکرات که پس از تلاش ناموفق برای ترور هیتلر اعدام شد.

رابه گفت به نظر می رسد در فیلم این نکته مورد تاکید قرار می‌گیرد که "بربریسم پیروز نشد، بلکه در نهایت یک آلمان دموکرات سربرآورد." اشتوفنبرگ و همراهان او پس از آنکه نقشه آنها برای ترور هیتلر در 20 ژوئیه 1944 در جایی که آن زمان بخشی از پروس شرقی بود با شکست مواجه شد، دستگیر و به جوخه اعدام سپرده شدند. مخالفت اولیه دولت آلمان در صدور اجازه فیلمبرداری در بندلربلاک این ذهنیت را ایجاد کرد که شاید اعتقادات مذهبی کروز در اتخاذ این تصمیم بی تاثیر نبوده است. هر چند مقامات رسمی این مسئله را انکار کردند.

کروز 45 ساله یکی از معروفترین اعضاء ساینتولوژی است که دولت آلمان آن را بیشتر به عنوان فرقه‌ای سودجو می‌شناسد و گروهی از منتقدان نیز اعتقاد دارند عضو چنین فرقه‌ای نباید نقش یکی از معدود قهرمانان آلمانی عصر نازی را بازی کند. اما رابه گفت تجربه قبلی مقامات آلمانی از صدور مجوز فیلمبرداری در بندلربلاک در سال 2003 در تصمیم اولیه آنها بی تاثیر نبوده است. او توضیح بیشتری در این باره نداد.
کد خبر 552072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha