پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۱

دادستان تهران خبر داد؛

افزایش ۵۰ درصدی شکایت علیه اصحاب رسانه

افزایش ۵۰ درصدی شکایت علیه اصحاب رسانه

دادستان تهران از افزایش تعداد شکایت ها علیه اصحاب رسانه در سه ماه نخست سال جاری خبرداد

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: در سال گذشته تعداد دعاوی علیه اصحاب رسانه ۳۱۹ فقره بود که ۹۱ فقره آن مفتوح و ۲۲۸ فقره مختومه شده است.

وی افزود: از تعداد ۲۲۸ فقره، ۱۸۹ فقره با صدور قرار منع تعقیب و یا عدم صلاحیت مختومه شده است.

دادستان تهران ادامه داد: ۳۹ فقره منتهی به کیفرخواست شده است .۱۹ فقره هم در دادگاه منتهی به برائت شده است‌

صالحی در رابطه با بیشترین علت شکایت گفت: نشر مطالب خلاف واقع، افترا و توهین است که با جزای نقدی منتهی به صدور حکم شده است.

وی از افزایش شکایت‌ها هم خبر داد و گفت: تعداد شکایات و دعاوی علیه اصحاب رسانه در سه ماه اخیر ۵۰ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

در ادامه علی صالحی دادستان تهران در خصوص سرقت از بانک ملی گفت: دو نفر از متهمان که در ترکیه هستند هنوز بازنگشته اند و پرونده در حال رسیدگی است.

دادستان تهران در خصوص آخرین وضعیت پرونده کینگ مانی گفت: این پرونده بیش از چهار هزار شاکی دارد که ۲ متهم اصلی آن بازداشت هستند و پرونده در شرف صدور کیفرخواست قرار دارد.

وی افزود: میزان ۷۰۰ میلیارد از اموال متهمان را شناسایی کردیم تا در ازای طلب شکات به آنها پرداخت شود.

دادستان تهران در خصوص ورود به موضوع اظهارنظر برخی هنرمندان در حاشیه جشنواره کن و اینکه آیا این اقدام جرم است یا خیر؟ گفت: اینکه جرم باشد یا خیر را باید قاضی پرونده تشخیص دهد. موارد مشابه داشتیم که پرونده تشکیل شده است. در این رابطه و مطابق با ماده ۶۹۸ قانون نیاز به شاکی خصوصی دارد. البته پرونده‌ای تشکیل و در حال بررسی است.

در ادامه این نشست میرزایی، معاون قضایی دادستان تهران در امور زندان ها در خصوص اعمال مجازات های جایگزین گفت: ۴۰۳۵ محکوم از تخفیف مجازات بهره‌مند شدند .۱۹۹۰ محکوم هم آزادی مشروط گرفتند و ۱۷۰۰ زندانی هم از پابند الکترونیک استفاده کردند.
وی افزود :۱۰۵۳ نفر هم مشمول تعلیق اجرای مجازات شدند.

رضا نجفی معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی هم در این نشست در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت ورود دادستانی به محدودسازی حساب های بانکی در برخورد با معاملات فردایی گفت: در بحث اخلال در نظام اقتصادی برخورد به طرح مختلف پیگیری شد. پس از اینکه برخورد با قاچاقچیان ارر انجام شد برخی افراد اقدام به جابه جایی فعالیت ها به کانال‌ها و اتاق های معاملات کردند.

وی افزود: بخشی از این معاملات فردایی انجام می شد و نه ارزی در کار بود و نه طلایی. تسویه حساب روزانه انجام می شد و قیمت سازی کاذب صورت می گرفت و در نظم اقتصادی اخلال ایجاد می کرد.

سرپرست دادسرای مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصاد تصریح کرد: مصوبه‌ای در این خصوص از سوی سران قوا در این رابطه مطرح شده بود که در دستور کار قرار داشت.

نجفی افزود: تعدادی از حساب ها صاحبان خارجی داشت و به بستری برای پولشویی تبدیل شده بود. با توجه به اینکه در مصوبه مصادیق و موارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی پیش بینی شده بود، بیش از ۲۰ حساب اصلی و تعدادی حساب فرعی مسدود شد.
البته برخی ممکن است دفاعیات داشته باشند که در حال بررسی است.

صالحی در پاسخ به سوالی درباره کلاهبرداری تلفنی و اینترنتی گفت: برخی از این پرونده‌ها کثیرالشاکی است و به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به پرونده کینگ مانی گفت: این پرونده بیش از ۴۰۰۰ شاکی دارد که دو متهم اصلی این پرونده بازداشت هستند و پرونده در شرف صدور کیفرخواست قرار دارد و میزان ۷۰۰ میلیارد از اموال متهمان را شناسایی کردیم تا در ازای طلب شکات به آنها پرداخت شود.

کد خبر 5523235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha