به گزارش خبرنگار مهر، حمید طریفی حسینی صبح یکشنبه در مراسم افتتاحیه پایگاه سنجش سلامت نواموزان بدو ورود به دبستان استان فارس در دبستان فروغی ناحیه دو شیراز گفت: برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی از طریق یک هزار و ۲۰۰ پایگاه اولیه و ۸۰۰ پایگاه تخصصی و ۲۴۷ پایگاه سیار دنبال خواهد شد.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، کیفیت بخشی به برنامههای آموزشی و پرورشی را از اهداف اصلی این طرح دانست و گفت: از طریق نیم رخی که از ویژگیهای جسمانی و روانی، نیازها، مشکلات و استعدادهای دانش آموزان در فرآیند سنجش به دست میآوریم میتوانیم برنامه ریزی دقیق آموزشی و پرورشی متناسب با ویژگیها و نیازهای آنها طراحی و دنبال کنیم.
طریفی، تشخیص و مداخله بهنگام در سنین طلایی شد دانش آموزان را از دیگر اهداف این طرح دانست و افزود: شناسایی گروههای هدف در سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز از دیگر اهداف این طرح است که بر اساس آن یک جای دهی و گزینش مناسبی در نظام آموزشی در دانش آموز اتفاق بیافتد تا خدمات متناسب با شرایط و ویژگیها را ارائه کنیم.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته یک میلیون و ۶۷۰ هزار دانش آموز مورد سنجش قرار گرفته بودند گفت: حدود ۱۵۰ هزار نفر از آنها نوآموزان پیش دبستانی بودند که با توجه به مواجه بودن با شرایط کرونا آمار پیش دبستانی پایین بود.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: به خانوادهها پیشنهاد میکنم که به هیچ عنوان استرسی به فرزندان خود برای سنجش وارد نکنند چرا که تنها یک ارزیابی اولیه ای است که لازمه کار ما در آموزش و پرورش است تا ویژگیهای دانش آموز و شرایط و نیازهایش را بشناسیم تا بتوانیم برنامه ریزی دقیقی در دروان تحصیل آنها را داشته باشیم.
طریفی تاکید کرد: اگر فرزندان از عینک و سمعک استفاده میکنند لازم است حتماً در هنگام سنجش به همکاران ما در پایگاه سلامت اطلاع بدهند و وسایل مورد نیاز را به همراه داشته باشند.
نظر شما