پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ تیر ۱۴۰۱، ۶:۳۵

تقدیر سرلشکر صفوی از اقدامات حجت‌الاسلام طائب

تقدیر سرلشکر صفوی از اقدامات حجت‌الاسلام طائب

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا از اقدامات و خدمات حجت‌الاسلام طائب در سازمان اطلاعات سپاه تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا از اقدامات و خدمات حجت‌الاسلام طائب در سازمان اطلاعات سپاه تقدیر کرد.

در متن پیام دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا خطاب به حجت‌الاسلام طائب آمده است: در پایان دوره تصدی ۱۳ ساله «ریاست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» بر خود وظیفه می‌دانم از تلاش‌های مجاهدانه و هوشمندانه جنابعالی در پایه‌گذاری و راه‌اندازی این سازمان مؤثر و موفق و انجام مأموریت‌ها و وظایف خطیر آنکه بحمدالله دستاوردهای افتخارآمیزی در حوزه پیشگیری و مقابله با توطئه‌های دشمنان علیه انقلاب، نظام و میهن اسلامی در پی داشته است، قدردانی وسپاسگزاری نمایم.

سرلشکر صفوی در این پیام عنوان کرد: بی شک نقش‌آفرینی‌های سازمان اطلاعات سپاه با مدیریت جنابعالی در شکست نقشه‌های شومو آمال و آرزوهای رژیم پلید صهیونیستی علیه ایران اسلامی و مصاف با پدیده نفوذ و برخورد گسترده قاطعانه و غیر محافظه‌کارانه بامفسدان اقتصادی دانه‌درشت و محتکران کالاهای اساسی، ماندگار و الهام‌بخش حضور این سازمان در صحنه مأموریت‌های خطیر پیشرو خواهد بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پایان تاکید کرد: دوام توفیق و سربلندی آن برادر گرانقدر در استمرار خدمت صادقانه در جایگاه مشاور فرماندهی کل سپاه به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران تحت عنایات حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و زعامت رهبر فرزانه انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) رااز درگاه ربوبی مسئلت می‌کنم.

کد خبر 5524417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • والح توکلی IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
      0 0
      سلام بر شما با انتشار فرماندهانی پر افتخار که دوستانشان را فد یی این ملت کردند و درست هست که خدا را شکر زنده هستند و با درایت وتوانمدی وتیزهوشی انهاست که هر انسان اگاه دلگرم میماندواحساس غرور وقدرت مینماید و جود انها باعث دوری ترس از مکر وحیدر راس هستند ولی تقریبا برا ی جوانان ناشناخته هستند