پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان:

فصل تابستان فرصت مناسب برای مهارت آموزی دانش آموزان است

فصل تابستان فرصت مناسب برای مهارت آموزی دانش آموزان است

زنجان-مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: فصل تابستان، فرصت مناسب برای مهارت آموزی دانش آموزان در پایگاه های تابستانی و استفاده مناسب از اوقات فراغت است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه شنبه در جلسه اوقات فراغت، گفت: بعد از ۳۰ ماه وقفه به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا شاهد افتتاح فعالیت‌های تابستانی با شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت و مدرسه کانون محله» در استان زنجان هستیم.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان با تجربه موقعیت‌های جدید می‌توانند در جامعه موثر باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان و معماران آبادانی میهن اسلامی با کسب تجارب جدید و مفید و همچنین با قدم‌های استوار و ذهنی فعال و پویا می‌توانند قدم در عرصه شروع سال تحصیلی جدید بگذارند.

اسماعیلی تاکید کرد: امسال با توجه به وجود آمدن شرایط ویژه آموزشی و تربیتی علاوه بر برنامه‌های مفرح تابستانی و در مسیر جبران و تثبیت یادگیری در دوره ابتدایی و تعمیق تثبیت یادگیری در دوره‌های متوسطه اول و دوم، ساعات آموزشی مناسبی برای دانش‌آموزان و دروس هدف در نظر گرفته شده است.

وی گفت: بخش عمده‌ای از نارسایی‌های به وجود آمده در طول همه‌گیری ویروس کرونا را جبران می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز داشت: برنامه‌های ویژه، جذاب و بانشاط در قالب ۸ کار ویژه با موضوعات متنوع، طراحی و برای دانش‌آموزان سراسر کشور در پایگاه‌های تابستانی اجرا خواهد شد.

اسماعیلی افزود: مدارس با اتمام ایام امتحانات در خرداد به ظاهر تعطیل می‌شوند اما پرورش و تربیت، جریان داشته و تعطیل‌پذیر نیست.

وی تصریح کرد: فصل تابستان، فرصت مناسب برای آموزان در مدارس و پایگاه‌های تابستانی است تا به کسب مهارت مورد علاقه خود بپردازند.

کد خبر 5525874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha