پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۲۳:۵۴

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان:

کردستان میزبان رقابت های دو و میدانی نوجوانان کشور خواهد بود

کردستان میزبان رقابت های دو و میدانی نوجوانان کشور خواهد بود

سنندج- مدیر کل ورزش و جوانان کردستان گفت: مسابقات دو و میدانی قهرمانی رده سنی نوجوانان کشور در دو بخش بانوان و آقایان در سنندج برگزار خواهد شد.

حامد جولایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست هیأت دو و میدانی کردستان در خصوص برگزاری رقابت‌های قهرمانی نوجوانان کشور به میزبانی کردستان فدراسیون دو و میدانی کشور تاریخ برگزاری این مسابقات را اواخر تیرماه در سنندج اعلام کرد.

وی افزود: بر این اساس، مسابقات دو و میدانی قهرمانی نوجوانان در دو بخش آقایان و بانوان طی روزهای ۲۶ لغایت ۳۰ تیر در مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج برگزار خواهد شد.

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان اعلام کرد: بیش از ۴۰۰ ورزشکار دختر و پسر از استان‌های سراسر کشور به مدت ۵ روز در مواد مختلف با یکدیگر پیکار خواهند کرد.

جولایی افزود: تیم هیأت دو و میدانی استان کردستان که میزبانی این دوره از رقابت‌ها را برعهده گرفته است با ۲ تیم کردستان (الف) و کردستان (ب) به مصاف حریفان خود می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: با اعلام فدراسیون دو و میدانی کشور نفرات برتر این دوره از رقابت‌ها جواز حضور در اولین مرحله اردوی آمادگی ملی پوشان کشور جهت اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا را کسب خواهند کرد.

کد خبر 5529093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha